Marți, 25 Iulie 2006 - 05:45 AM Aleg.RO: Două primării din județul Suceava sancționate cu avertisement

Publicat de: Cristina STRUGARI

AMOS News Săptămîna trecută, comisarii de mediu au sancționat cu avertisment două primării și o societate comercială din județul Suceava, pentru depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor, transmite corespondentul AMOS News. Este vorba de primăriile din comunele Brodina și Comănești și de firma « REMIROM » Suceava. Tot săptămîna trecută, comisarii de mediu au aplicat și cinci amenzi contravenționale, în sumă de 47 de milioane de lei.

Astfel, Consiliul Local Stulpicani a fost penalizat financiar cu 15 milioane, întrucît resturile menajere erau depozitate într-o zonă inundabilă de pe raza localității, în timp ce firmele comerciale "AROBELCO" și "TECEME", ambele din Suceava, au fost sancționate cu cîte 10 milioane, după ce s-a concluzionat că nu aveau încheiate contracte pe linia valorificării deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Tot cu 10 milioane a fost amendată și firma "TOTEX" Botoșani, cu punct de lucru în Suceava, pentru depozitarea necontrolată a deșeurilor din construcții. În fine, societatea "TASA" Siret a fost amendată cu două milioane de lei pentru gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor. Informațiile au fost comunicate de comisarul șef interimar al Gărzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim.


(425 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cristina STRUGARI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Două primării din județul Suceava sancționate cu avertisement | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.6316981315613 seconds.