Luni, 24 Iulie 2006 - 05:56 AM Aleg.RO: Consiliul Județean-Suceava are greutăți în realizarea veniturilor

Publicat de: Cristina STRUGARI

AMOS News Vicepreședintele instituției, Stela Acatrinei, a declarat că execuția bugetară după primul semetru al anului se ridică la doar 88% precizînd că sînt nerealizări importante la impozitul pe venit de la societatea comercială aflată în subordinea Consiliului Județean și la valorificarea unor bunuri, transmite corespondentul AMOS News.

Acatrinei a arătat că din valorificarea unor bunuri, adică vînzarea unor clădiri din patrimoniul Consiliului Județean, erau planificate a se realiza venituri de 2,4 miliarde de lei, dar că nu s-a încasat nici un leu.

„De asemenea, nu au fost realizate nici sumele alocate de la bugetul de stat, sume din TVA. Avem restanță mare pe TVA pentru finanțarea cheltuielilor de personal la învățămînt, unde realizările sunt de doar 78%. Realizări bune am înregistrtat la taxe pentru eliberarea licențelor și autorizațiilor unde veniturile la 6 luni s-au realizat în procent de 106%. De asemenea la venituri din concesiuni și închirieri unde avem realizări de 110%”, menționat Acatrinei.


(412 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cristina STRUGARI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Consiliul Județean-Suceava are greutăți în realizarea veniturilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53333210945129 seconds.