Sâmbătă, 22 Iulie 2006 - 06:03 AM Aleg.RO: Iorgovan spune că Ponta îl ignoră pe Mircea Geoană

Publicat de: Vali POPOVICI

AMOS News Senatorul PSD Antonie Iorgovan , a declarat la Reșița că după ce a făcut un tur prin mai multe județe ale țării și a discutat cu mai mulți oameni politici importanți, și mai ales după o cercetare atentă asupra ceea ce se întâmplă în partid, ar vrea să transmită liderilor PSD că au nevoie de un șoc organizatoric, transmite corespondentul AMOS News. Iorgovan a spus că ,, În caz contrar, PSD va trebui să se obișnuiască cu ideea că de acum va fi doar un ,,partiduleț” pe scena politică iar vocația pe care acesta a avut-o privind guvernarea, este de acum istorie”.

Iorgovan mai spune că actuala conducere a PSD nu va duce partidul spre succes în opțiunile electoratului. Despre conducerea PSD, Antonie Iorgovan spune că ,,fiecare în parte sunt oameni de valoare, dar la un loc nu formează o echipă, nu se înțeleg unii cu alții, nu știe stânga ce face dreapta, transmit mesaje contradictorii în teritoriu, mesaje ce au rolul de a zăpăcii oamenii”.

Ca să exemplifice acest lucru, Antonie Iorgovan, a prezentat declarațiile belicoase pe care Victor Ponta le-a făcut în Caraș Severin la începutul acestei luni la adresa sa.

Mai exact, Ponta s-a legat de aprobarea semnată de Geoană și Mitrea ca el să-și deschidă un cabinet senatorial în județ. Iorgovan a prezentat hârtia oficială, mandatul politic din ianuarie 2006 prin care a primit această aprobare, hârtie prin care i se cere să atragă noi membrii în partid și mai ales, să schimbe imaginea de partid al corupților și baronilor locali.

Iorgovan îl acuză pe Ponta că nu se consultă cu colegii și șefii săi de partid și mai ales că în calitate de vicepreședinte nu cunoaște deciziile partidului. Ponta a declarat la Reșița că ,,Iorgovan s-a folosit de căi ocolitoare și prin ușa din dos a reușit să obțină delegarea sa ca senator al PSD în Caraș Severin, hârtie pe care a semnat-o un coleg ( Miron Mitrea nn), dar fără a se consulta cu conducerea centrală a PSD”. Iorgovan spune că o explicație a acestor declarații ar fi ignorarea lui Mircea Geoană ori cineva l-a indus în eroare.


(468 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Vali POPOVICI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Iorgovan spune că Ponta îl ignoră pe Mircea Geoană | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6338369846344 seconds.