Sâmbătă, 15 Iulie 2006 - 05:22 AM Aleg.RO: Consilierii județeni din Caraș Severin au pornit în bejenie prin județ

Publicat de: Vali POPOVICI

AMOS News Pentru că sala de ședințe a CJ Caraș Severin a intrat în modernizare și renovare, ședințele de Consiliu Județean au loc în orașele din teritoriu, transmite corespondentul Amos News. Plănuită de mai multă vreme, mult anunțata renovare a sălii de ședințe a administrației județene din Palatul Prefecturii din Reșița a intrat într-un proces de reparații și de modernizare.

Pentru că se dorește mărirea acesteia și schimbarea din temelii a aspectului și formei actuale, lucrările vor fi de lungă durată. După finalizarea lor, sala nu va găzdui doar ședințele de consiliu local și județean, ci si alte activități de interes local și național.

Dacă lucrările Consiliului Local pot fi găzduite de sala mică de ședințe a Primăriei Reșița, sau de sala restaurant a unei societăți comerciale - lucrurile stau altfel în cazul consilierilor județeni.

Plenul Consiliului Județean se întrunește itinerant în teritoriu, adică, ședințele vor avea loc în fiecare lună în alt oraș din Caraș Severin. Astfel, ultima ședință de acest gen a avut loc la Bocșa.


(475 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Vali POPOVICI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Consilierii județeni din Caraș Severin au pornit în bejenie prin județ | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55209112167358 seconds.