Joi, 08 Iunie 2006 - 05:56 AM Aleg.RO: Traian Basescu si-a gasit solutia ideala

Publicat de: Mircea DINESCU

Gândul Dupa ce a ramas sarac lipit, donîndu-si averea unor fete amarîte, papa Voiculescu tînjeste acum sa urce Golgota din Piata Victoriei si sa se autorastigneasca pe crucea Guvernului în locul martirului Copos .
Cînd un om politic sustinut de trei televiziuni, de un trust de presa si de un purcoi de o juma? de miliard de parai nu reuseste sa se ridice într-un deceniu din mlastina doiului la suta, înseamna ca Bula e tot în clasa întîi, desi ar fi trebuit sa fie într-a zecea.

Iata asadar o tema umanista, la care va trebui sa reflectam: repetentia ca factor de progres si de ascensiune politica.

Galeria sapata de Dan Voiculescu în cascavalul Dreptatii si Adevarului nu poate ramîne fara urmari, caci electoratul miroase deja diferenta dintre gaura naturala a svaiterului si borta sapata de un rozator profesionist. Cine îsi va asuma, la alegerile urmatoare, prabusirea la bursa a cascavalului?

Daca nu va avea curajul sa-l usuie si îi va da noului vicepremier binecuvîntarea, Traian Basescu risca sa se spele cu solutia imorala pe cap si sa-i creasca parul perie. Dar pe dinauntru.

Presimt însa ca, de data asta, davidcoperfield-ul nostru national nu va mai scoate nici o hîrtiuta din palarie ca sa-si paralizeze adversarul pe treptele Cotroceniului, caci exista riscul ca Voiculescu sa aiba si el la tescherea o scrisorica pierduta de Basescu la Anvers.

Acestea fiind zise, noua nu ne mai ramîne decît sa-i încurajam de pe margine si sa strigam: întarîta-i, drace!

function bookmarksite(url, title){ if (document.all) window.external.AddFavorite(url, title); else if (window.sidebar) window.sidebar.addPanel(title, url, "") } Editorial Romania ? tinta vaca numarul 3 de Bogdan CHIRIEAC Dupa coruptia institutionalizata, tragedia copiilor din orfelinate, gripa aviara, Romaniei i se pregateste un nou stigmat international: torturarea de prizonieri islamisti. Avioanele CIA ar fi carat fundamentalisti la Bucuresti si Timisoara. » Vorba lui Dinescu Dupa ce a ramas sarac lipit, donîndu-si averea unor fete amarîte, papa Voiculescu tînjeste acum sa urce Golgota din Piata Victoriei si sa se autorastigneasca pe crucea Guvernului în locul martirului Copos. » Firma Strabag a dat peste cap Bulevardul Poligrafiei si n-are resurse sa-l termine » Loteria lui Cristea a sponsorizat cu 800.000 de euro Rapidul lui Copos » SIE le explica romanilor cat de rentabile sunt atentatele teroriste în Irak » Un pesedist din Alexandria le-a facut cadou un milion de euro colegilor de partid » Pedistul Berceanu ? dat în judecata de Grivco » ©2006 SC Crucisatorul SRL. Toate drepturile rezervate. Cine este "Gandul" : Termeni si conditii : Contact : Sitemap document.write( ' ); _uacct = "UA-337549-1"; urchinTracker();


(713 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Mircea DINESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Traian Basescu si-a gasit solutia ideala | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59966897964478 seconds.