Luni, 07 Martie 2005 - 01:14 PM Aleg.RO: Berceanu factureaza: Ii ureaza «La multi ani» lui Iliescu, dar tot trebuie sa plateasca pentru Sala de Marmura!

Publicat de: C. Cristofan

gardianul Vicepresedintele Senatului, democratul Radu Berceanu, a adoptat o pozitie foarte dura fata de serbarea zilei de nastere a senatorului PSD Ion Iliescu in Sala de Marmura a Senatului. Acesta ii solicita lui Ion Iliescu sa prezinte facturile de inchiriere a salii in care acesta si-a sarbatorit implinirea celor 75 de ani. "Ii urez «La multi ani!» domnului Ion Iliescu si sper sa nu uite sa treaca si pe la casieria Senatului sa plateasca factura de inchiriere a Salii de Marmura", a declarat Radu Berceanu, conform Mediafax. El a precizat ca va ridica aceasta problema si la sedinta Biroului Permanent al Senatului. Radu Berceanu a mai spus ca astfel de actiuni nu sunt o noutate, dand totodata si exemplul Camerei Deputatilor, unde este posibila inchirierea unor sali in astfel de scopuri, dar "pe bani grei".


Cadouri pierdute

Radu Berceanu a mai aratat ca, dat fiind faptul ca Iliescu si-a serbat ziua la Senat, toate cadourile primite a caror valoare depaseste 75 de euro trebuie declarate, conform Legii privind controlul averilor demnitarilor. Vicepresedintele Senatului a mai adaugat ca, daca senatorul PSD doreste sa-si pastreze cadourile primite de la colegi, va trebui sa le rascumpere, altfel ele ramanand in proprietatea institutiei. Senatorul PSD Ion Iliescu le-a oferit sampanie si piscoturi colegilor sai senatori, cu ocazia implinirii varstei de 75 de ani, in cadrul unei reuniuni restranse de grup, care s-a desfasurat in nota sedintelor de partid, cu usile inchise si aplauze furtunoase. Senatorii PSD i-au facut cadou lui Iliescu un tablou si un cos mare de trandafiri albi.


(657 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la C. Cristofan


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Berceanu factureaza: Ii ureaza «La multi ani» lui Iliescu, dar tot trebuie sa plateasca pentru Sala de Marmura! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60396099090576 seconds.