Luni, 07 Martie 2005 - 01:04 PM Aleg.RO: Candidata lui Băsescu pentru Integrare' - în CA al Administrației Porturilor Constanța

Publicat de: ---

AMOS News Cristina Pârvulescu fusese desemnată candidat pentru fotoliul de la Integrare în prima echipă de miniștri a guvernului Tăriceanu, însă a fost invalidată. Acum o regăsim în Consiliul de Administrație al Administrației Porturilor Maritime Constanța. Schimbarea echipei manageriale de la APC a adus un nou CA format din 11 membri, majoritatea directori, șefi de servicii și consilieri din ministerele Finanțelor și Transporturilor.

Printre ei se regăsește și Cristina Pârvulescu. "Nu sunt nume sonore, dar sunt profesioniști aleși pe criterii nepolitice", a dat asigurări președintele CA și directorul general al APC, democratul Mircea Banias.

Conducerea APC a declarat că aceasta componență a Consiliului de Administrație este provizorie, pentru "nu se știe cât timp".


(524 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Candidata lui Băsescu pentru Integrare' - în CA al Administrației Porturilor Constanța | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55529999732971 seconds.