Vineri, 19 Mai 2006 - 05:28 AM Aleg.RO: Evolutia gropii la romani

Publicat de: Mircea DINESCU

Gândul Pe vremea întîiei domnii a lui Ion Iliescu, puteai sa bagi lopata în pamînt la Berevoiesti si sa dai peste un margaritar al fostei Securitati .
Lumea astepta cu sufletul la gura ca arheologul Mihai Bacanu sa-si mai suflece o data mînecile camasii si sa vina cu o noua papornita de dosare salvate din jarul si cenusa acelor ani.

Intre timp, societatea de consum si-a dat de-a binelea poalele peste cap si locul pîrlitelor dosare a fost luat de gainile moarte pitulate prin gropile de la marginea Bucurestiului.

E o cadere în derizoriu, care ma înghimpa sa fredonez cîntecul fetei de ghinarar fugita cu un corturar: ?De la sunci si antricoate, am ajuns la gaini moarte...?

function bookmarksite(url, title){ if (document.all) window.external.AddFavorite(url, title); else if (window.sidebar) window.sidebar.addPanel(title, url, "") } Editorial Iresponsabilitatea criminala de Maria MANOLIU Campania vizuala ? comandouri în salopete verzi, cu masti si manusi, vanand gainile prin curti si pe ulite, ca sa le arunce în tomberoane uriase la incinerat ? a dat bine în Occident. » Vorba lui Dinescu Pe vremea întîiei domnii a lui Ion Iliescu, puteai sa bagi lopata în pamînt la Berevoiesti si sa dai peste un margaritar al fostei Securitati. Intre timp, societatea de consum si-a dat de-a binelea poalele peste cap. » Salonul ? sufrageria si cabinetul de lucru al presedintelui Basescu » Gaz de France, OMV, RWE si E.ON, anchetate de Comisia Europeana pentru abuz de pozitie dominanta pe piata » Dacia model ?89 ar putea bloca privatizarea CEC-ului » ARO Campulung ? vanduta pe un pumn de dolari » Cultele care dau mita pentru a face prozeliti ? sanctionate cu amenda sau închisoare » ©2006 SC Crucisatorul SRL. Toate drepturile rezervate. Cine este "Gandul" : Termeni si conditii : Contact : Sitemap document.write( ' );


(634 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Mircea DINESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Evolutia gropii la romani | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56345701217651 seconds.