Joi, 02 Martie 2006 - 05:24 AM Aleg.RO: Salt mortal executat de campionul Basescu la doua minti paralele

Publicat de: Mircea DINESCU

Gândul Marele diplomat de stadion Traian Basescu a reusit, printr-o lovitura de maestru, sa dejoace atentatul cu agheasma planuit de Gigi Becali împotriva lui Vadim .
In loc sa-l altoiasca pe diavol la tartacuta cu legaturica de busuioc, vizionarul Becali s-a înmuiat de emotie si a facut brudersaft cu Tribunul, secînd dintr-o sorbire caldarusa cu apa sfintita sub privirile parintesti ale Presedintelui Romaniei.

?Urangutanul din Pipera?, care-si omorîse acum doua saptamîni în revista Romania Mare bunicul, dupa ce în prealabil îi bause banii de pensie si îi scosese din gura cu patentul dintii de aur ca sa-i joace la barbut ? a disparut cu totul din catarea armei cu cacat a ?crestinului practicant si exeget al Bibliei?, cum frumos se autodefineste într-un comunicat de presa iubitorul de animale si de sine însusi C.V.Tudor.

Crucile de mormînt de pe fotografia ?banditului Gigi Fecali? au fost degraba maturate de pe pagina întîi, ca si cele de sifilis din pagina a doua.

Nici casele din chirpici construite de ?papagalul din Ghencea? pe raza comunei Vadul Rosca nu mai au, în ultimul numar al Romaniei Mari, ?igrasie, closete pe cîmp si sobe cu coceni?.

Datoria de sapte milioane de parai catre fratii Camataru a fost pare-se si ea achitata în timp record, la puscarie, de fostul ?violator de capre?.

Am avut pentru o clipa emotie frunzarind letopizdetul peremist abia iesit din tipar, ca la rubrica Licheaua saptamînii ?boschetarul neras si urît-mirositor? e Gigi. Dar m-am linistit. Era vorba de istoricul Stejarel Olaru.

Nici ?nebunul cu cap de caltabos belit? nu era Gigi, nici ?maimuta cu ochii apropiati?, ci, slava Domnului, Cristian Tudor Popescu de la Gandul si Oana Dobre de la Evenimentul zilei.

Nici macar fraza culeasa din tomberonul lui Alcibiade ?Tîmpitilor! O sa-l sun pe Dumnezeu! Am telefonul lui si va spun!? nu-i apartine machedonului, ci ?unui schizofrenic pe nume Vali?, stropit pe la intersectii de soferii inumani.

Am tresarit, spre final, la casetuta intitulata Lesbiana si membra Misa ? nu era, din fericire, o farsa la adresa oierului, ci o bezea catre ministrul Justitiei.

Exercitiul de reconciliere nationala dintre Becali si Vadim, executat cu candoarea-i specifica de Traian Basescu în tribuna oficiala a Stadionului Ghencea, e cea mai nobila fapta politica de pîna acum a singurului presedinte de republica consiliat de antrenori specializati în statul în cap pe bara. function bookmarksite(url, title){ if (document.all) window.external.AddFavorite(url, title); else if (window.sidebar) window.sidebar.addPanel(title, url, "") } Editorial Scindarea bunului simt de Melania MANDAS VERGU Trei barbati vajnici, cadre didactice extrem de tinere, aflate în plina ascensiune, si-au pus în gand sa faca dreptate si au înfiintat Comitetul de Initiativa Bolyai, care cere nici mai mult, nici mai putin decat scindarea Universitatii Babes-Bolyai. » Vorba lui Dinescu Marele diplomat de stadion Traian Basescu a reusit, printr-o lovitura de maestru, sa dejoace atentatul cu agheasma planuit de Gigi Becali împotriva lui Vadim. » Pesedistul Ion Dumitru, trimis în judecata pentru o gaura de trei milioane de euro în bugetul Romsilva » ?Cum vreti sa aiba romanii o imagine buna în Europa, daca nu au imagine buna nici în Romania?? » Guvernul promite reducerea întretinerii cu pana la 25 la suta » Un studiu realizat de Banca Mondiala propune desfiintarea a 25 de judecatorii din Romania » Un film turcesc despre Irak, acuzat de ?ostilitate fata de SUA? » TAROM cumpara 4 avioane noi de la fabrica din Toulouse » ©2006 SC Crucisatorul SRL. Toate drepturile rezervate. Cine este "Gandul" : Termeni si conditii : Contact : Sitemap document.write( ' );


(730 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Mircea DINESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Salt mortal executat de campionul Basescu la doua minti paralele | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63701891899109 seconds.