Miercuri, 01 Martie 2006 - 07:44 AM Aleg.RO: Ce grup este interesat sa ninga la Cotroceni

Publicat de: Mircea DINESCU

Gândul Cel mai mare tun pe care îl poate da o societate comerciala nu are pe teava praf de pusca sau trotil, ci mazariche, zapada si polei . Acea teorie, care sustine ca în natura nimic nu se pierde, nimic nu se cîstiga, ci totul se transforma, nu e valabila cînd intra în joc diversele întrupari ale apei de ploaie, de pe urma carora gruparea prezidentiala pentru combaterea alunecusului, reprezentata de firma ospatarilor de la Golden Blitz, a cîstigat si anul acesta cîteva milioane de parai.
Afacerea cu zapada are ceva mistic într-însa, caci ea nu poate fi comparata, spre exemplu, cu o banala si vulgara negustorie de cherestea, unde totul se masoara, se cîntareste si se depoziteaza.

Invers decît în povestea Duhului Sfînt, care, desi exista, nu poate fi vazut în realitate, zapada atîrna mai greu în balanta abstracta a unei firme decît pe cararile serpuitoare ale patriei, pentru ca abia dupa ce nu mai exista e platita si masurata de Ministerul Transporturilor.

Acesti oameni fericiti, care traiesc din gaurile soselelor si din efemeritatea zapezii batute de vînt, sînt stîlpii de baza ai societatii noastre incoruptibile, vegheata de un Presedinte care stie ce înseamna verticalitatea înghetatei pe bat.

function bookmarksite(url, title){ if (document.all) window.external.AddFavorite(url, title); else if (window.sidebar) window.sidebar.addPanel(title, url, "") } Editorial Partidul Prezidential, în locul Partidului Stat de Florin NEGRUȚIU Ar fi fost bine sa fuzioneze. S-ar fi simplificat scena politica, iar cei care nu ar fi pus în vecii vecilor stampila pe pesedisti corupti, comunisti sau nationalisti ar fi stiut clar unde sa se îndrepte. » Vorba lui Dinescu Acea teorie, care sustine ca în natura nimic nu se pierde, nimic nu se cîstiga, ci totul se transforma, nu e valabila cînd intra în joc diversele întrupari ale apei de ploaie. » Dacia l-a prezentat, ieri, la Geneva, pe Logan Steppe Concept » O firma de înmatriculari sta ilegal în spatiul Politiei Cluj, pe o chirie derizorie » Ministerele ? peste 120 de masuri restante la capitolul ?integrare? » Doctorul Popa i-a operat sotul, iar judecatoarea Stancu i-a ?operat? procesul doctorului » DNA a început sa curete frontierele de politisti corupti » Firma araba din Portul Constanta a primit cea mai mare amenda de mediu ? 750 milioane lei » ©2006 SC Crucisatorul SRL. Toate drepturile rezervate. Cine este "Gandul" : Termeni si conditii : Contact : Sitemap document.write( ' );


(677 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Mircea DINESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Ce grup este interesat sa ninga la Cotroceni | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52958703041077 seconds.