Joi, 09 Februarie 2006 - 07:19 AM Aleg.RO: Demisul din CJ Neamt contraataca

Publicat de: Mihai Lazarescu

curierulnational
Seful PSD Neamt, Dan Vasile Constantin, ex-presedintele Consiliului Judetean Neamt, ii acuza pe prefectul de Neamt si pe unul dintre viceprimarii municipiului Piatra Neamt ca se fac vinovati de aceleasi fapte pentru care el a fost inlaturat din functie, informeaza Mediafax .
Constantin a precizat ca prefectul de Neamt, Toader Mocanu, nu si-a inregistrat, pana in prezent, la Oficiul Registrului Comertului, demisia din functiile de administrator la "cel putin doua societati". In acelasi timp, el il acuza pe prefectul de Neamt ca nu a luat nici o decizie in cazul viceprimarului de Piatra Neamt, Vasile Ouatu, pe numele caruia a fost depusa, in 2 februarie, o sesizare la registratura Prefecturii, potrivit careia acesta ar fi incombatibil pentru ca ar fi administrator la o firma.
In replica, prefectul de Neamt a afirmat ca nu mai este administrator la cele doua firme inca din 20 ianuarie 2005, actele aditionale fiind depuse la Registrul Comertului. Referitor la viceprimarul Vasile Ouatu, Mocanu a precizat ca, intr-adevar, a primit sesizarea si ca, marti, a facut o adresa la Registrul Comertului pentru a verifica acuzatiile. El a mai spus ca in cel mult doua zile va lua o hotarare si in acest caz.


(496 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curierul Național

· Alte știri de la Mihai Lazarescu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curierul Național:

Demisul din CJ Neamt contraataca | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56137490272522 seconds.