Marți, 31 Ianuarie 2006 - 06:59 AM Aleg.RO: Boala noastra nu-i sanatoasa

Publicat de: Mircea DINESCU

Gândul Abia ce povestisem, ieri-alaltaieri, ca nu-ti poti face linistit un antirabic daca te-a muscat un cîine pe strada, din pricina maidanezilor pripasiti în curtea institutului ce produce serul cu pricina, ca javra ce roade oase în dosul Guvernului a si ajuns vedeta CNN .
Vorba unui prieten, boala noastra nu-i sanatoasa, caci cucoanele negre în cerul gurii, care se ocupa de soarta patrupedelor vagaboande din Bucuresti, au în sfîrsit un mort pe constiinta.

Aflat la concurenta cu Bombay-ul, unde vacile sfinte pasc ziare pe strase si-si freaca noada de semafor, Bucurestiul ofera lumii civilizate spectacolul divinitatilor de pripas, nuntind pe la intersectii în saptamîna brînzei, sub înaltul patronaj al nasicii Brigitte Bardot, presedinta organizatiei Puces sans fronti?res, adica a puricilor fara frontiere.

In afara tumultuoaselor aventuri sexuale, maidanezii bucuresteni duc totusi o viata de cîine, ce stie mult mai bine decît Basescu ca iarna nu-i ca vara, fiindca sa nu ne închipuim ca onorabilele fundatii ce traiesc de pe urma labutelor au grija sa le livreze dimineata lapticul cald la gura metroului sau ca la prînz le ofera alta trufanda în afara cîte unui japonez natur.

Asadar, o tara cvasinecunoscuta în lumea nipona va intra adînc în constiinta turistului japonez dornic de aventuri, care va renunta la confruntarea cu leii blegi din Africa, ce nu se mai dau la om, atîta vreme cît poate fi compostat de un cîine estic imediat ce coboara din avion la Otopeni, înainte sa-l muste taximetristul salbatic de portofel. 
function bookmarksite(url, title){ if (document.all) window.external.AddFavorite(url, title); else if (window.sidebar) window.sidebar.addPanel(title, url, "") } Editorial Bucuresti, Romania: Nu intrati, caine rau! de Marius NIȚU Adriean Videanu a anuntat la TV ca ?în Bucuresti a murit un om muscat de un caine?. Din cauza asta ?avem o problema de imagine?, asa ca s-au trasat masuri ferme ?fara compromis?, proiecte legislative, pusti cu tranchilizante si ?importul? a o mie de studenti si medici veterinari. » Vorba lui Dinescu Abia ce povestisem, ieri-alaltaieri, ca nu-ti poti face linistit un antirabic daca te-a muscat un cîine pe strada, din pricina maidanezilor pripasiti în curtea institutului ce produce serul cu pricina, ca javra ce roade oase în dosul Guvernului a si ajuns vedeta CNN. » Un mort si un ranit în explozia unei case din Brasov » Ministrul Macovei neaga si documentul împotriva procuroarei Cristescu, si întalnirile cu Dinu Patriciu » Hayssam se plange la CEDO ca îi sunt încalcate drepturile » Experti din tarile riverane Marii Negre vor încerca sa rezolve ?criza gazului? » Cinci ofiteri destituiti si 18 atentionati » Campania ?Gandesti si Castigi?, la final » ©2006 SC Crucisatorul SRL. Toate drepturile rezervate. Cine este "Gandul" : Termeni si conditii : Contact : Sitemap document.write( ' );


(1095 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Mircea DINESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Boala noastra nu-i sanatoasa | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.74559807777405 seconds.