Miercuri, 25 Ianuarie 2006 - 07:28 AM Aleg.RO: Un simplu accident la locul de munca

Publicat de: Mircea DINESCU

Gândul Mircea Geoana si-a amintit la Brasov de scrisoarea moldoveanului nefericit din Harghita - cu nevasta unguroaica si copii care vorbesc o limba materna din care el nu pricepe decît expresia Marko Bela - aparuta nu de mult într-un cotidian .
Un petic cald, vag nationalist si usor antimaghiar nu rezolva pana de cauciuc a greului camion pesedist, dar nici nu strica. Mai uita lumea de soacre, de tanti Tamara si de geoalele pe care si le dau pe sub masa unii altora socialistii rînceziori, afumati sau congelati, serviti poporului pe post de peste proaspat.

Sa nu va mirati daca strigatul deznadajduit al ardeleanului Ioan Rus, ca în budoarul pesedist ar trebui despartiti cu picamarul barbatii de curve, va fi luat în serios taman de fosta balabusta a bordelului.
Considerînd ca e prea batrîna ca sa se deplaseze pîna la adunarea fostilor sai ciraci nerecunoscatori din Poiana Brasov, bunicuta Iliescu se va simti destul de juna ca sa lase, cît de curînd, la usa Internationalei socialiste un cosulet cu un bebe, ca tot e la noi moda babelor gravide.

Noul partidut va pica la tanc, ca sa aiba mamosul Brucan de taiat un buric proaspat la frumoasa vîrsta de nouazeci de ani, dom? Vacaroiu, cu maseaua sa vesnic magnetizata ? ce dezinfecta, iar Razvan Theodorescu ? pe cine legana în ritmul cîntecului ?Rica nu putea sa zica rata, rac si ramurica.?

Oastea de strînsura a lui Ion Iliescu îi va pune în mare dificultate pe complotistii care nu vor avea timp sa-si stearga cutitul de sîngele lui Nastase, fiindca, însetat de razbunare, mandarinul cu coroana cazuta în smîrc, mazilit dar înca nu cu banii luati, e capabil sa se ridice demn în patru labe ca sa-si serveasca fostul jupîn, îmbatat de ideea ca atentatul la adresa sa n-a fost decît un simplu accident la locul de munca.

function bookmarksite(url, title){ if (document.all) window.external.AddFavorite(url, title); else if (window.sidebar) window.sidebar.addPanel(title, url, "") } Editorial Raport despre nimic de Bogdan CHIRIEAC Consiliul Europei, Parlamentul European, Comisia Europeana ancheteaza de doua luni de zile existenta unor presupuse închisori ale CIA pe teritoriile unor state membre sau candidate la aderarea la Uniunea Europeana. » Vorba lui Dinescu Mircea Geoana si-a amintit la Brasov de scrisoarea moldoveanului nefericit din Harghita - cu nevasta unguroaica si copii care vorbesc o limba materna din care el nu pricepe decît expresia Marko Bela - aparuta nu de mult într-un cotidian. » Patriciu a discutat cu ministrul Justitiei despre ancheta asupra sa si a grupului Rompetrol » Judecatorii din dosarul casei parintilor Monicai Macovei ? scosi basma curata de procurorii anticoruptie » Telefoanele lui Dinu Patriciu ? interceptate din 2003, omul de afaceri ? urmarit penal abia în martie 2005 » Basescu: Am preferat corespondenta scrisa cu Patriciu » John Perez, acuzat de falsificarea actelor firmei sale la privatizarea Aro Campulung » Inspectorul CSM Constantin Placinta se cere, preventiv, la pensie » Un pensionar paralizat, amendat de Politia Sibiu pentru? o bataie într-un bar! » ©2006 SC Crucisatorul SRL. Toate drepturile rezervate. Cine este "Gandul" : Termeni si conditii : Contact : Sitemap document.write( ' );


(594 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Mircea DINESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Un simplu accident la locul de munca | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55860805511475 seconds.