Marți, 11 Ianuarie 2005 - 07:45 PM Aleg.RO: Suceava: Secretarii localităților - la evaluare

Publicat de: Cristina STRUGARI

AMOS News O comisie de la nivelul Prefecturii Suceava evaluează în prezent activitatea celor 112 secretari de localități, în baza calificativelor puse de primari la propunerea Consiliilor Locale. Anunțul a fost făcut de secretarul general al Prefecturii, Dumitru Pașniciuc. La evaluarea secretarilor se vor avea în vedere un număr de 13 criterii stabilite de Agenția Națională a Funcționarilor Publici printre care capacitatea de organiza, de a conduce, de a coordona, capacitatea decizională, abilitatea în gestionarea resurselor umane, în mediere și negociere, obiectivitate în aprecieri și în gîndire.

Pașniciuc a declarat că pînă acum nu s-au primit informațiile din 11 localități și admis că în urma verificărilor calificativele acordate de primari ar putea fi schimbate.

Secretarul general al Prefecturii a amintit că la evaluarea de anul trecut făcută de Prefectură, 43 de calificative au fost modificate în sensul că au fost diminuate.

Ca urmare a analizei realizate pentru activitatea din 2003, 25 de secretari au primit calificativul excepțional, 44 au fost notați cu foarte bine, 19 cu bine, iar 7 cu satisfăcător, astfel că toți au rămas pe funcții. Calificativul ''nesatisfăcător'' atrage automat eliberarea din funcție.


(1081 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cristina STRUGARI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Suceava: Secretarii localităților - la evaluare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56897902488708 seconds.