Luni, 05 Decembrie 2005 - 08:54 AM Aleg.RO: Un PIN din care nu se mai poate face catarg

Publicat de: Mircea DINESCU

Gândul Cosmin Gusa pati rusinea sa i se cînte la fereastra partidului vechiul slagar de la Carabus: ?Ce te uiti în cur / Ce te uiti în cur / Ce te uiti în curtea mea? // Parca tu n-ai cur / Parca tu n-ai cur / Parca tu n-ai curtea ta!? .
O haita peremista latra asadar cu indignare ca domnul Gusa vrea sa vîneze bozgori pe teritoriul marcat cu pipiul tricolor al Tribunului. Intrati în conflict cu nabadaiosul marinar, care i-a trimis, mitocaneste, pe linia de centura a politichiei, membrii PIN pareau alcatuiti dintr-un aluat mai fraged si mai vanilat decît al multor curteni prezidentiali, ajunsi în faza de pesmet indigerabil.

Dînd cu piciorul vocatiei de solist, atît domnul Gusa, cît si locotenentii sai, cu totii absolventi ai scolii de dans si bune maniere, au preferat sa intre în corul dogit al celor ce smîntînesc nationalismul. Chestie care l-a facut pe un deputat peremist sa-si dea singur cu stîngu-n dreptul declarînd: ?Nu ma deranjeaza ca PIN ne-a luat retorica, ci ca retorica lor e falsa?.

Derapajul din ultima vreme al presedintelui PIN ma îndeamna sa parafrazez exclamatia astronautului ajuns pe Luna: ?O pierdere mica pentru noi toti, dar mare pentru domnul Gusa!?. function bookmarksite(url, title){ if (document.all) window.external.AddFavorite(url, title); else if (window.sidebar) window.sidebar.addPanel(title, url, "") } Editorial Aliat, nu vasal! de Bogdan CHIRIEAC Dna Condoleezza Rice vine la Bucuresti pentru a semna acordul ce va aduce baze militare americane în Romania. Este dezvoltarea fireasca a relatiilor politico-militare dintre SUA si Romania. » Vorba lui Dinescu Cosmin Gusa pati rusinea sa i se cînte la fereastra partidului vechiul slagar de la Carabus: ?Ce te uiti în cur / Ce te uiti în cur / Ce te uiti în curtea mea? // Parca tu n-ai cur / Parca tu n-ai cur / Parca tu n-ai curtea ta!?. » Fondul de garantare a salariilor ? 0,25 la suta din totalul salariilor brute lunare ale angajatilor unei firme » Tren încarcat cu 1.000 de tone de azotat de amoniu, deraiat în gara Aiud » Autoritatea pentru Persoane cu Handicap s-a dovedit iar insensibila la problemele bolnavilor » Nicolaescu: Mai multi directori de spitale, în atentia organelor de ancheta » Doi soti, împuscati în cap de amantul gelos » ©2005 SC Crucisatorul SRL. Toate drepturile rezervate. Cine este "Gandul" : Termeni si conditii : Contact : Sitemap document.write( ' );


(916 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Mircea DINESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Un PIN din care nu se mai poate face catarg | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57896518707275 seconds.