Marți, 11 Ianuarie 2005 - 11:05 AM Aleg.RO: Riposta Vadim - "Lupoi a fraudat Parlamentul"

Publicat de: e.fogarasi

jurnalulnational Dupa ce duminica seara senatorul PRM Mihai Lupoi si-a dat demisia din partid, denuntand atitudinea de despot a presedintelui partidului, ieri C.V. Tudor a contracarat dur. El l-a acuzat pe Lupoi ca ar fi "fraudat Parlamentul Romaniei, in patru ani, cu 1,5 miliarde de lei", informeaza Mediafax. Acesta este motivul pentru care, sustine presedintele PRM, inca de la inceputul acestui an, i-a cerut lui Lupoi sa isi dea demisia din partid. Mai mult, Vadim a avertizat ca PRM va sesiza Biroul Permanent al Senatului, Politia, Curtea de Conturi si PNA pentru "analizarea si anchetarea acestei suite incredibile de ilegalitati".

ACUZATII. Potrivit liderului PRM, Lupoi ar fi "incasat ilegal, in fiecare luna, 15 milioane de lei pentru diurna si deplasare la biroul sau senatorial din Craiova", acesta deplasandu-se "de numai patru ori in judetul Dolj in cei patru ani de mandat". El mai precizeaza ca senatorul ar fi comis "fals in acte publice, trecandu-si in buletin mutatie la Craiova, la adresa cabinetului senatorial", beneficiind, astfel, de 20 de milioane de lei lunar pentru chirie, bani pe care i-ar fi folosit pentru "inchirierea propriului apartament din Bucuresti".

EXPLICATIE. Senatorul Mihai Lupoi a respins toate acuzatiile liderului PRM ca "nefondate", explicand ca detine un contract de inchiriere in Craiova pentru un apartament, altul decat cel in care se afla biroul senatorial si ca adresa din cartea sa de identitate este alta decat cea de la biroul din Craiova. Lupoi mai explica afirmatiile presedintelui PRM prin faptul ca are acelasi nume si prenume cu tatal sau, care detine un apartament in Bucuresti.

EXCLUDERI
Biroul Permanent al PRM, intrunit ieri, a decis denuntarea protocolului cu Blocul National Sindical, din cauza "gravei incalcari de BND si BNS a prevederilor privind colaborarea parlamentara". Totodata, s-a decis si excluderea din partid a celor cinci deputati care au candidat pe listele PRM la recomandarea BNS, acestora fiindu-le retras sprijinul parlamentar. Cei cinci deputati alesi pe listele PRM la propunerea BND si BNS si care au fost excluse din PRM sunt: Mircea Giurgiu (Cluj), Olguta Coplea (Bacau), Costel Ovidenie (Ilfov), Dan Mocanescu (Constanta) si Ion Stoica (Gorj).
Aniela NINE


(1095 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la e.fogarasi


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Riposta Vadim - "Lupoi a fraudat Parlamentul" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6338951587677 seconds.