Vineri, 25 Noiembrie 2005 - 09:19 AM Aleg.RO: Un papagal și mai mulți guguștiuci

Publicat de: Mircea DINESCU

Gândul Domnul Emil Constantinescu s-a jucat într-o seară cu chibriturile pe lîngă o mare pulberărie, numai că nu-ș’ cum dracu nu i s-a aprins nici un bețișor. Dîndu-se drept Vali Vijelie la Realitatea TV, fostul președinte al României a fluturat pe sub nasul telespectatorilor imaginare documentare compromițătoare ce ar fi demonstrat că dreptcredincioșii Băsescu, Năstase și Stolojan au cochetat în tinerețe cu Mănăstirea Secu. După cîteva zile însă, la postul național de televiziune, vijelia s-a preschimbat într-o pipernicită furtună în pahar de plastic. Docomente ioc, bunăvoință cît cuprinde! Fără să vrea, domnul Constantinescu le-a spălat scutecele în public celor trei politicieni.

Între timp, papagalul și-a schimbat tactica. Acum dorește să le arate personal guguștiucilor de la CNSAS, care au citit ca fraierii dosarele de la stînga la dreapta și din poziția șezut, cum se poate extrage poliția politică dintre pagini ca să se facă lumină în sat. Se ia dosaru-n cioc, i se scuipă coaja și se înghite miezul.

Mulțam frumos! Vehemența de azi a cetățeanului Emil Constantinescu intră flagrant în contradicție cu prudența de pe vremuri a președintelui cu același nume ce ne-a servit dosarele cu lingurița de șerbet, nu cumva să ni se aplece.

După antreul dumnealui și după ce Adrian Năstase ne-a lăsat să-i lingem dosărele din palmă, iar dom’ Băsescu ne-a procopsit chiar cu cîteva vagoane de materie primă, rămîne valabilă ideea că, oricîte trenuri cu hîrtie creponată s-ar prăvăli peste CNSAS, atîta vreme cît nu se umblă la capacul acelei Cutii a Pandorei, în care zace siguranța națională a lui nea Nicu, nu ne putem vindeca de securită.


(644 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Mircea DINESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Un papagal și mai mulți guguștiuci | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57479691505432 seconds.