Sâmbătă, 30 Iulie 2005 - 02:50 PM Aleg.RO: Campion la exhibitionism politic, Flutur n-a ratat ocazia sa treiere si grîu

Publicat de: Cristina STRUGARI

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/images/FiguraZilei/FluturGheorghe60x.jpg" align=left vspace=5>Aflat în județul Suceava pentru a distribui ajtoare persoanelor afectate de inundații,ministrul Agriculturii Gheorghe Flutur a ținut să faca o demonstratie de competenta verificand care e producția la grîu la țărani și cum stau cu dotarea utilajelor agricole. După ce a adus în localitățile Găinești, Slatina, Capu Cîmpului ajutoare constînd în produse alimentare Gheorghe Flutur a oprit la ieșirea din localitatea Capu Codrului unde cîțiva localinici așteptau să își treiere grîul. Ministrul Agriculturii a vrut să afle dacă țăranii au cu ce să iși treiere cerealele păioase și ce producție obțin la hectar.

Ministrul avea să afle dintr-o discuție cu cîțiva localnici că pe o parcelă erbicidată producția de grîu pe hectar este de 2,5-3 tone . Mai mult, ministrul i-a achitat unui sătean contravaloarea treieratului. Gheorghe Flutur a urcat și la volanul unei combine iar după ce a primit cîteva indicații de la proprietarul utilajului a reușit să intre în lan și să treiere grîu. El a încercat să le demonstreze țăranilor că deși se află la conducerea unui minister se pricepe si la munca campului, daca va fi remaniat.

Ministrul a fost însoțit de prefectul de Suceava Orest Onofrei, de directorul Direcției Silvice Suceava Vasile Popescu, de directorul Direcției Agricole Dragoș Juravle . Ajutoare constînd în făină, ulei, brînză a primit și Mănăstirea Slatina ale cărei culturi agricole au fost afectate în dupa-amiaza zilei de 9 iulie. In județul Suceava au sosit și 40 de tone de grîu din Constanța care este împărțit persoanelor ale căror culturi au fost distruse de viituri.


(719 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cristina STRUGARI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Campion la exhibitionism politic, Flutur n-a ratat ocazia sa treiere si grîu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.3493320941925 seconds.