Vineri, 07 Aprilie 2017 - 05:27 AM Aleg.RO: Neintelegeri in ALDE. Tariceanu isi critica un om: Unde ati mai pomenit ca majoritatea sa critice ministrii propriului Guvern?

Publicat de: ---

Antena 3

 Co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a criticat joi declaratia deputatului ALDE Steluta Cataniciu referitoare la ministrul Justitiei, Tudorel Toader . 

”Este o pozitie strict personala cu care eu nici nu sunt de acord. O dezavuez. Unde ati mai pomenit, intr-o tara normala, democratica, ca parlamentarii majoritatii sa critice ministrii propriului guvern? Am avut o discutie cu domnia sa si cu colegii ieri (miercuri - n.r.) in Biroul Politic Executiv pe acest subiect. Cred ca sunt anumite subiecte induse din alte zone si unii dintre colegii nostri, cateodata, in acest stil, fac greseli de apreciere”, a afirmat joi Tariceanu la Senat. 

Întrebat la ce se zone refera, Tariceanu a precizat "media". 

”Din zona media au inceput diverse agitatii referitoare la declaratii care sa agite spiritele ca ministrul Justitiei ar trebui sa-si dea demisia ca nu are sustinerea pentru proiectele pe care le promoveaza, ceea ce nu este corect”, a explicat Tariceanu. 

Potrivit presei, Steluta Cataniciu a afirmat ca Tudorel Toader nu mai poate fi numit "ministru al coalitiei"

Sursa: Agerpres


(278 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Neintelegeri in ALDE. Tariceanu isi critica un om: Unde ati mai pomenit ca majoritatea sa critice ministrii propriului Guvern? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.2987380027771 seconds.