Joi, 06 Aprilie 2017 - 05:16 AM Aleg.RO: Dragnea: Cu rudele e bine sa te intalnesti de sarbatori, nu sa le angajezi

Publicat de: ---

jurnalulnational (adsbygoogle = window .adsbygoogle || []).push({});

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Sinaia, referitor la proiectul de lege pentru modificarea articolelor 301 si 308 din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal prin care se desfiinteaza notiunea de conflict de interese pentru functionarii publici, ca nu este de acord ca demnitarii sa isi angajeze rudele la cabinet.

 

„Cu rudele nu sunt de acord. Cu rudele e bine sa te intalnesti acasa de sarbatori, de Craciun, in weekend. Nu sunt de acord ca rudele sa fie angajate la cabinetul unui demnitar. Categoric, nu”, a afirmat Liviu Dragnea, intrebat despre proiectul de lege pentru modificarea articolelor 301 si 308 din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal prin care se desfiinteaza notiunea de conflict de interese pentru functionarii publici si prin care demnitarii vor putea sa isi angajeze rudele la cabinet.

Deputatii din Comisia juridica au dat, marti, un raport favorabil proiectului de lege pentru modificarea articolelor 301 si 308 din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal prin care se desfiinteaza notiunea de conflict de interese pentru functionarii publici, aceasta fiind inlocuita cu sintagma "folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane”.

 

Sursa Digi 24


(177 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Dragnea: Cu rudele e bine sa te intalnesti de sarbatori, nu sa le angajezi | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31695199012756 seconds.