Joi, 06 Aprilie 2017 - 05:16 AM Aleg.RO: Raluca Turcan, un nou atac la adresa majoritatii parlamentare: Li s-a casunat sa elimine conflictul de interese din legislatia penala

Publicat de: ---

Antena 3

Raluca Turcan, presedintele interimar al PNL, spune ca parlamentarii PSD, ALDE si UDMR incearca din rasputeri sa ”cioparteasca” legislatia penala .

”Observ ca cei de la PSD-ALDE, de mana cu cei de la UDMR, nu se pot abtine sa mai cioparteasca cate un pic Codul Penal. Sunt incorigibili! Li s-a casunat sa elimine efectiv „conflictul de interese” din legislatia penala, prin amendamentele admise in Comisia juridica din Camera Deputatilor.
Ceea ce au pus in loc este un simulacru de text, imposibil de aplicat, adica o reglementare care are acelasi efect si daca exista si daca nu. 
Concret, „minunata” majoritate ne propune azi sa nu mai fie nimeni sanctionat pentru conflictul de interese, si nici pentru vreo fapta sinonima. De dosarele care se mai afla in lucru se alege praful, pentru ca nu mai exista fapta pentru care au fost facute cercetarile. 
Bineinteles ca pretextul este „punerea in acord cu deciziile CCR”. Realitatea este, ca si la OUG 13, ca nu a cerut nicaieri CCR eliminarea conflictului de interese. Atunci au operat noaptea, acum opereaza ziua, doar ca in pasi mai mici, impotriva sistemului de Justitie” scrie Raluca Turcan pe Facebook.


(165 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Raluca Turcan, un nou atac la adresa majoritatii parlamentare: Li s-a casunat sa elimine conflictul de interese din legislatia penala | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32113814353943 seconds.