Joi, 22 Decembrie 2016 - 06:07 AM Aleg.RO: Ce spun liderii PSD din tara despre propunerea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier

Publicat de: ---

ziarulfinanciar

Primarul municipiului Constanta, Decebal Fagadau, presedinte al organizatiei municipale si presedinte executiv al filialei locale a PSD Constanta, spune ca nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier a Romaniei este „potrivita”, fiind un model de succes al cuiva care vine din administratia publica locala .

Decebal Fagadau a declarat ca, desi Sevil Shhaideh este membru PSD doar de anul trecut, personal o cunoaste de peste 10 ani, din perioada in care aceasta ocupa functiile de director Sisteme Informatice, respectiv, al Directiei Generale de Proiecte din cadrul Consiliului Judetean Constanta. „Este o propunere potrivita. Este un om potrivit si un semnal extraordinar. Sunt mandru ca o cunosc si ca este din Constanta. O cunosc de mai bine de 10 ani si pot spune ca este un om exceptional din toate punctele de vedere. Si uman si profesional. Cat timp a lucrat in Constanta, cat a condus Directia Generala de Proiecte, proiectele pe care le-a implementat au fost date ca model. Iar apoi, cat timp a fost ministrul al Dezvoltarii Regionale a fost un model, venea prima la munca si pleca ultima. Pot spune ca mi-a consolidat stima si mandria pe care le port fata de ea. Este un model de succes al cuiva care vine din administratia publica locala”, a declarat primarul Constantei. Decebal Fagadau a spus ca nominalizarea lui Sevil Shhaideh a fost o surpriza pentru filiala locala. „Nominalizarea doamnei Shhaideh a fost o surpriza pentru noi, dar o surpriza foarte placuta”, a mai comentat el. Mihai Chirica, lider PSD Iasi, vicepresedinte PSD: "Noi am avut dimineata o sedinta la care l-am imputernicit pe domnul Dragnea sa prezinte presedintelui propunerea de premier. Nu sunt foarte multe de comentat este o propunere venita din sanul partidului, vorbeste foarte bine despre egalitatea de sanse , cred ca tempereaza bine avantul unor declaratii premature care s-au petrecut imediat dupa rezultatul alegerilor din partea unor alti lideri PSD. De regula, femeie se apleaca cu seriozitate atunci cand este pusa sa faca o treaba importanta, eu personal totdeauna am avut succes in proiectele in care am colaborat cu doamne. Sunt sigur ca va reusi sa stapaneasca o structura guvernamentala indiferent de faptul ca este femeie. Eu o cunosc pe dumneaei din timpul mandatului de secretar de stat pe care l-a avut la Ministerul Dezvoltarii. Era o doamna cu care nu se putea sta neaparat la cafea, cu dumneaei se discutau lucruri concrete, poate chiar mai concrete decat discutai cu un barbat si e un lucru benefic. Cred eu ca va raspunde cu succes acestor provocari. Pe de alta parte, nu pare a fi femeia condusa, ci va fi femeia care va conduce, desigur intr-o maniera de consultare permanenta cu oamenii care au desemnat-o."

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 524002, "containerid": "crt-524002"}); /* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrormipfomkid', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });

Bistrita: Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan: “Este un om cu foarte multa experienta in administratie. O cunosc de mult timp, de pe vremea de cand era in conducerea UNCJR. Am lucrat impreuna cu dumneaei foarte bine si cand era secretar de stat in Ministerul Administratiei Publice si Dezvoltarii Regionale. Este un om de administratie si impreuna cu Liviu Dragnea vor face o echipa foarte buna care va pune in practica programul de guvernare al PSD”.

Lider PSD Cluj: Este o onoare pentru PSD ca va da primul premier femeie din Romania. ”Este o propunere binevenita, viitorul premier are experienta substantiala in administratie si in actul de guvernare. Este o onoare pentru PSD ca va da primul premier femeie din Romania. Sevil Shhaideh este o persoana cunoscuta, a fost ministru”, a spus, pentru MEDIAFAX, presedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra

Vicepresedintele PSD, senatorul Paul Stanescu, lider al organizatiei judetene Olt: „Cred ca este o propunere buna, cred ca este o propunere de nerefuzat pentru presedintele Iohannis. Doamna Shhaideh este membru de partid, asa cum a spus si presedintele Dragnea ca va fi, cu carnet de partid, si e un om exceptional. Eu o stiu, de exemplu, de cand eram la Uniunea Consiliilor Judetene. Este un om aplicat, un om caruia ii place sa munceasca, deci o propunere foarte buna”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Paul Stanescu.

In ceea ce priveste componenta viitorului executiv, Stanescu a declarat ca aceste discutii vor incepe joi, dupa anuntul presedintelui Iohannis privind desemnarea premierului. El a mai spus ca in guvern poate fi si un reprezentant al PSD Olt. „Dupa consultari, presedintele desemneaza premierul si apoi trecem la treaba, ne gandim la ministri. Este posibil ca dintre ministri sa fie si reprezentanti ai judetului Olt”, a conchis Stanescu.

Aurel Popescu: presedinte al organizatiei municipale al Partidului Social Democrat Targu-Jiu: ”Este o decizie foarte serioasa a domnului presedinte Liviu Dragnea, tinand cont de faptul ca in permanenta, in aceasta perioada, au fost atatea dezbateri pe aceasta tema, au fost atat de multe nume aruncate in spatiul public, lucru care a determinat conducerea centrala a partidului si in mod special pe domnul presedinte Liviu Dragnea sa gaseasca solutia ideala pentru ca, odata facuta propunerea domnului presedinte Klaus Iohannis, sa nu poata fi refuzata si coalitia guvernamentala PSD-ALDE sa poata sa-si puna in aplicare programul cu care a venit in fata cetatenilor Romaniei. Este important de subliniat un lucru care o recomanda pe doamna Sevil Shhaideh pentru aceasta functie, faptul ca stie foarte serios ce inseamna administratia publica, a lucrat ca si director in Consiliul Judetean Constanta, a lucrat ca si secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii si chiar ministru al Ministerului Dezvoltarii, o perioada de timp. Deci a trecut prin toate aceste faze, a facut toti pasii, cei mai potriviti pasi pentru ca, in urma acestor etape, sa poata sa fie nominalizata pentru functia de prim-ministru, o functie cu o raspundere extraordinar de mare, o functie care trebuie sa fie atribuita unei persoane potrivite pentru batalia care urmeaza. E adevarat ca avem patru ani de guvernare, patru ani importanti. Eu personal nu o cunosc pe doamna Sevil Shhaideh, dar din discutiile purtate cu colegii mei, care au colaborat si care o cunosc destul de bine, este o persoana foarte abila, foarte bine pregatita, cu o capacitate de munca foarte mare”.

Liderul PSD Alba, Ioan Dirzu: Ca ministru al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh a avut o activitate foarte buna. Este o propunere buna

Intrebat daca va fi desemnata de Klaus Iohannis pentru aceasta functie, Ioan Dirzu a spus: ”Eu cred ca da”. ”Ca ministru al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, a avut o activitate foarte buna. Eu cred ca este o propunere buna”, a spus Ioan Dirzu, fiind intrebat de corespondentul MEDIAFAX ce parere are despre propunerea PSD-ALDE de premier.

Ioan Dirzu a spus ca o cunoaste pe Sevil Shhaideh de cand a ocupat functia de ministru al Dezvoltarii Regionale. ”Cred ca e o persoana foarte profesionista si cred ca acesta este tonul pe care vrea sa-l dea presedintele Liviu Dragnea, cu oameni foarte bine pregatiti, foarte profesionisti”, a adaugat deputatul Ioan Dirzu.

Citeste si: Traian Basescu: Nu o cunosc pe doamna Shhaideh. Daca ma intalnesc cu ea, nu stiu cine e Citeste si: Liviu Dragnea, intrebat de ce a propus un premier de etnie: Intrebarea e de o mare gravitate Citeste si: Catalin Predoiu, vicepresedintele PNL al Camerei Deputatilor. Mugur Cozmanciuc, secretar Citeste si: Gigel Stirbu, deputat PNL, despre Sevil Shhaideh: Un subordonat, rudele lui Liviu Dragnea merita rasplatite Citeste si: Kelemen Hunor: "Sevil Shhaideh, o propunere interesanta de premier"

 

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.624x30_text_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrotlppdvnoaf', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrowkijqxdkqk', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });


(367 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

Ce spun liderii PSD din tara despre propunerea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.39361310005188 seconds.