Marți, 25 Octombrie 2016 - 06:16 AM Aleg.RO: Video Comisia Economica din Camera Deputatilor a demarat procedura de revocare a presedintelui ASF, Misu Negritoiu - VIDEO

Publicat de: ---

AMOS News

Deputatul PNL Andreea Paul a propus, luni, in cadrul Comisiei pentru politica economica, reforma si privatizare din Camera Deputatilor, declansarea procedurii parlamentare pentru demiterea presedintelui Autoritatii pentru Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu, presedintele comisiei Mihai Tudose precizand ca "hartiile sunt in curs" .

"S-a ajuns astazi ca toata lumea sa fie nemultumita: clientii, firmele de asigurari, doar dumneavoastra sunteti multumit se pare de ceea ce se intampla in domeniul asigurarilor. Nu se mai poate asa, sunteti complet depasit de situatie si de importanta functiei pe care o aveti. E un dezastru. Nu faceti decat sa astupati o groapa facand una mai mare", a declarat presedintele Comisiei pentru politica economica, reforma si privatizare din Camera Deputatilor, Mihai Tudose, care i-a cerut lui Misu Negritoiu sa-si dea demisia.

Un alt membru al comisiei i-a transmis lui Misu Negritoiu ca ar trebui sa-si depuna demisia de onoare.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 524002, "containerid": "crt-524002"}); /* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_economic.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrokkdmlwomjo', {myMaster: '7Igwif.oJ4Wl6EeZdC_F9ZsJXpRjyfr58OJbtPU8NAL.g7' });

"Niciodata nu am ajuns in astfel de situatie, sa fim nevoiti sa cerem demisia presedintelui ASF. Colegial, amical, v-as sfatui...dati-va demisia de onoare si nu va lasati in aceasta situatie foarte grea de a fi demis de Parlament. Cred eu ca e mai bine sa va dati demisia", a declarat si deputatul minoritatilor, Aurel Vainer.

Pe de alta parte, presedintele Autoritatii pentru Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu, a declarat ca, in Romania, nu e o nicio criza a asigurarilor, ba chiar la nivel extern este considerata o "poveste de succes". El a parasit sedinta comisiei, fara a preciza daca isi va da sau nu demisia.

Presedintele comisiei, Mihai Tudose, a precizat, la finalul audierii, ca va fi convocata comisia reunita, comisia de Politica Economica si comisia de Buget-Finante, care vor intocmi un raport comun, ce va fi ulterior prezentat in plen, acolo unde se va cere din nou demisia presedintelui ASF.

Transportatorii i-au cerut in repetate randuri demisia lui Misu Negritoiu din functia de presedinte al Autoritatii pentru Supraveghere Financiara, fiind nemultumiti de nivelul tarifului RCA.

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_economic.624x30_text_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrondmonihufp', {myMaster: '7Igwif.oJ4Wl6EeZdC_F9ZsJXpRjyfr58OJbtPU8NAL.g7' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_economic.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalroqcfiklnpvu', {myMaster: '7Igwif.oJ4Wl6EeZdC_F9ZsJXpRjyfr58OJbtPU8NAL.g7' });


(165 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Video Comisia Economica din Camera Deputatilor a demarat procedura de revocare a presedintelui ASF, Misu Negritoiu - VIDEO | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.4317901134491 seconds.