<span itemprop="copyrightHolder provider sourceOrganization" itemscope itemtype="http://schema.org/Organization" itemid="http://www.wall-street.ro"> <meta itemprop="name" content="WallStreet.ro"/> <meta itemprop="url" content="http://www.wall-street.ro"/>

Sulfina Barbu l-a acuzat pe liderul PSD Liviu Dragnea ca, ”de o luna de zile, l-a scos pe Ponta la incalzire, pentru a fi premier in toamna”, potrivit News.ro.

”Ponta a avut dreptate. Va fi vai de capul Romaniei, daca planul nociv al PSD va avea sorti de izbanda”, a afirmat vicepresedintele PNL, aratand ca PSD urmareste acapararea intregii puteri in Romania, prin mentinerea in functie a presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, desi este urmarit penal, dar si prin scoaterea din carti a lui Valeriu Zgonea, care ”a dat semne de independenta fata de Dragnea”.

Potrivit deputatului PNL, toate aceste decizii au fost luate pentru ca, la toamna, PSD sa incerce impunerea premierului, care sa ii apere de ofensiva DNA-ului, preconizatul premier fiind Victor Ponta.