Vineri, 27 Mai 2016 - 05:14 AM Aleg.RO: Initiatorul Legii darii in plata: Notarii renunta la jumatate din onariile pe care le vor percepe in cazul celor care vor sa dea casele inapoi bancilor (VIDEO)

Publicat de: ---

jurnalulnational Veste excelenta pentru cei care beneficiaza de pe urma legii Darii in Plata . Initiatorul legii, deputatul Daniel Zamfir, a anuntat ca in urma negocierilor cu notarii publici a reusit sa obtina o reducere de 50% din onariile pe care acestia le percep in cazul celor care vor sa dea casele inapoi bancilor, informeaza B1 TV. ”Saptamana trecuta am avut o prima discutie cu conducerea Uniunii Nationale a Notarilor Publici. Ei renunta la 50% din onorariile pe care urmeaza sa le perceapa din darea in plata. Le multumesc public notarilor ca au inteles sa intinda mana celor care sunt cu adevarat intr-o situatie disperata”, a sustinut deputatul. Daniel Zamfir critica guvernul tehnocrat pentru faptul ca nu au dat o ordonanta prin care sa scuteasca oamenii de taxe si cere ca anumiti ministri din guvernul Ciolos sa plece. ”Faptul ca niste entitati private, ca notarii publici, renunta la profiturile lor si accepta sa ia jumatate din bani, din punctul meu de vedere ii lasa pe guvernanti in offside. Guvernul tehocrat al Romaniei nu intelege ca ei nu pot sa taxeze oamenii cand pierd tot. Ministrul de Finante si cu doamna Paliu si cu domnul Biris, cei care sunt foarte inversunati in a ne explica ca trebuie sa ii taxeze pe oameni atunci cand pierd tot, daca nu inteleg ca trebuie sa ii scuteasca pe oameni de taxe, atunci trebuie sa plece”, a mai afirmat Zamfir.


(182 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Initiatorul Legii darii in plata: Notarii renunta la jumatate din onariile pe care le vor percepe in cazul celor care vor sa dea casele inapoi bancilor (VIDEO) | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.279217004776 seconds.