Joi, 26 Mai 2016 - 04:37 AM Aleg.RO: Victorie in instanta pentru mostenitorii arhitectei Casei Poporului. Suma fabuloasa pe care au cerut-o de la parlamentari

Publicat de: ---

Antena 3

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis ca marca inregistrata sub numele "Casa Poporului" apartine familiei arhitectei Anca Petrescu . Decizia nu este insa definitiva.

Camera Deputatilor, in calitate de administrator al Casei Poporului, i-a chemat in judecata pe urmasii Ancai Petrescu, cerand anularea marcii "Casa Poporului". Actiunea in instanta a venit dupa ce, in iunie 2013, Anca Petrescu a inregistrat la OSIM o marca ce poarta ca element o fotografie cu imensa cladire, potrivit romaniatv.net.

Mostenitorii arhitectei Casei Poporului, Anca Petrescu, cer daune morale de 30 de milioane de euro de la Camera Deputatilor pentru folosirea fara acord a imaginii Parlamentului in ultimii trei ani.

Cererea de chemare in judecata a fost depusa luni la Tribunalul Bucuresti. Fiicele arhitectei solicita si interzicerea folosirii imaginii Casei Poporului fara acordul lor.

 


(142 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Victorie in instanta pentru mostenitorii arhitectei Casei Poporului. Suma fabuloasa pe care au cerut-o de la parlamentari | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.33005690574646 seconds.