Miercuri, 25 Mai 2016 - 05:19 AM Aleg.RO: Alina Gorghiu: In Romana lui 2016, ticalosia are nume: Dragnea, Ponta, Tariceanu

Publicat de: ---

Bursa

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, i-a acuzat pe Liviu Dragnea, Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu ca vor "restauratia statului ticalos", prin incercarea de demitere a Guvernului Ciolos, mentinerea lui Tariceanu la sefia Senatului, impunerea lui Victor Ponta la sefia Camerei Deputatilor si o eventuala suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis .

Alina Gorghiu, la evenimentul de aniversare a 141 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal Foto: Romania TV

"Miza acestor alegeri (...) nu este aceea de a castiga din mainile PSD oras dupa oras, comuna dupa comuna. PSD pregateste cea mai puternica ofensiva impotriva PNL, a Guvernului, a justitiei, a presedintelui Romaniei, impotriva oricarei norme democratice", a spus Alina Gorghiu, in cadrul evenimentului de aniversare a 141 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal, potrivit Agerpres.

Ea a afirmat ca PSD doreste sa puna aceste planuri in practica inainte de alegerile parlamentare."In Romania anului 2016, ticalosia are un nume: Dragnea, Ponta, Tariceanu. Imi pare rau sa spun acest nume la aniversarea PNL. Acesti trei oameni incearca sa genereze cea mai acuta, puternica criza prin care poate trece Romania. De la o demitere a Guvernului, mentinerea lui Tariceanu in functia de presedinte al Senatului, o eventuala suspendare a presedintelui Romaniei fac parte din planurile PSD pe care ar dori sa le puna in practica chiar inainte de alegerile parlamentare", a mai afirmat Alina Gorghiu, precizand ca acestia pregatesc ”restauratie a statului ticalos”.

"Cei trei iau in calcul toate variantele ca sa poata prelua puterea, iar Romania va deveni un Hexi Pharma la nivel national, iar lupta anticoruptie se va dilua, pas cu pas, cu ei in fruntea Romaniei. (...) Miza PNL este sa opreasca acest lucru. (...) Aceasta este miza alegerilor din 2016", a declarat Gorghiu.

CITESTE SI: Gorghiu: Ponta, Dragnea si Tariceanu au detinut puterea, dar nu au schimbat nimic in domeniul sanatatii


(91 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Bursa

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Bursa:

Alina Gorghiu: In Romana lui 2016, ticalosia are nume: Dragnea, Ponta, Tariceanu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.34419012069702 seconds.