Marți, 24 Mai 2016 - 05:56 AM Aleg.RO: Reactia dura a lui Sebastian Ghita dupa ce a aflat ca nu a existat filaj in cazul Condrea

Publicat de: ---

jurnalulnational (adsbygoogle = window .adsbygoogle || []).push({});

Deputatul Sebastian Ghita, membru in Comisia SRI din Parlament, a cerut vizionarea casetei cu filajul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.

Doar ca potrivit declaratiilor procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, Condrea nu era filat in momentul in care a avut loc accidentul in care si-a pierdut viata.

Ghita vorbeste insa despre un filaj al SRI, pe mandat de siguranta nationala, si se arata revoltat de posibilitatea ca patronul Hexi Pharma sa nu fi fost urmarit deloc.

"Acesta este in mod evident un caz real de 'siguranta nationala'. Daca in Romania mii de oameni sunt ascultati si filati cu mandate de siguranta nationala, atunci voi intreba la comisia SRI daca pentru acest caz a existat vreun mandat. Daca da, sa stim in ce a constat mandatul si cum a fost pus in aplicare. Daca nu... atunci sa ne lamurim ce inseamna siguranta nationala. Daca acest caz, unde faptele sunt asa de grave si vizeaza imbolnavirea a zeci de mii de oameni, nu e un caz de siguranta nationala, nu stiu ce sa mai zic. (...) Daca fugea din tara acest Condrea? Nu traiam iar un nou caz Haissam?", a declarat Sebastian Ghita, pentru stiripesurse.ro.


(109 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Reactia dura a lui Sebastian Ghita dupa ce a aflat ca nu a existat filaj in cazul Condrea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29601097106934 seconds.