Marți, 24 Mai 2016 - 05:56 AM Aleg.RO: Anuntul sefului comisiei de control SRI, dupa discutia cu directorul Serviciului, in cazul Condrea

Publicat de: ---

7plus Autor: C . S.

Deputatul social-democrat aflat in fruntea Comisiei comune permanente a Camerei si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI a facut o serie de precizari in privinta cazului momentului, cel al presupusei morti a patronului Hexi Pharma, dan Condrea, in accidentul de circulatie produs seara trecuta.

 

Georgian Pop

Cazul afaceristului se afla pe agenda acestei Comisii, despre care se stie deja ca s-a intrunit in cursul acestei prime zile a saptamanii, la Parlament. Georgian Pop a lamurit, in urma cu doar cateva minute, faptul ca forul pe care il conduce a declansat un control pentru a se elucida varianta unui eventual filaj in cazul Condrea, ipoteza vehiculata inclusiv de un deputat, inca de seara trecuta, cand a avut loc accidentul din Ilfov.

Mai precis, Comisia in cauza tine sa vada daca SRI-ul a respectat legislatia, din cate a precizat seful acestui for. Totodata, Pop a precizat ca a primit asigurari, de la nivelul conducerii Serviciului Roman de Informatii, ca in cazul Condrea SRI-ul nu ar fi desfasurat un filaj, dar ca asteapta, totusi, sa vada aceste precizari si in scris, intr-un “document de control”.  “Vreau sa vad negru pe alb (…)Preliminar (…) am avut o discutie cu directorul SRI, m-a asigurat ca SRI-ul nu a efectuat filaj in acest caz“, a precizat Pop.

Va reamintim ca accidentul in care a fost implicata masina in care s-ar fi aflat patronul Hexi Pharma a avut loc seara trecuta, cu putin inainte de ora 19. Soferul a murit in urma impacutlui violent, fiind desfigurat, ca urmare greu de recunoscut. Mai mult, masina in care se afla s-a transformat, pur si simplu, intr-un morman de fiare, dupa ce s-a izbit de un copac de pe marginea druului ce face legatura intre Corbeanca si Buftea. Ancheta in acest caz a fost preluata de Parchetul General, insa pana la acest moment nu s-a confirmat ca victima ar fi Dan Condrea.


(73 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Anuntul sefului comisiei de control SRI, dupa discutia cu directorul Serviciului, in cazul Condrea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.2983410358429 seconds.