Marți, 24 Mai 2016 - 05:56 AM Aleg.RO: Cazul mortii afaceristului care patrona Hexi Pharma. Dicutii la Comisia parlamentare de control a activitatii SRI

Publicat de: ---

7plus Autor: eNational

La o zi de la accidentul in care se presupune ca ar fi murit Dan Condrea, cel care patroneaza firma Hexi Pharma, si spunem asta pentru ca, in urma impactului violent cu un copac, masina s-a facut praf, iar soferul a fost desfigurat, membrii Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI s-au reunit la Parlament .

 

Verestoy Attila

In acest sens, deputatul Verestoy Attila a facut o serie de precizari, in primul rand cu in cazul anchetei in privinta Hexi Pharma. “Problema de securitate nationala este de sanatate nationala si nu cazul Condrea, ci cazul Hexi Pharma. In acest sens, SRI a furnizat suficiente informatii catre beneficiarii legii”, a explicat parlamentarul UDMR, care a adaugat ca acestia din urma au datoria sa faca verificari.

Totodata, intrebat in privinta unui posibil filaj in cazul lui Dan Condrea, cum a speculat inca de seara trecuta, un deputat, Attila a dat urmatorul raspuns: “SRI-ul este interzis sa participe la aceste actiuni a Procuraturii sau a Politiei”.


(106 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Cazul mortii afaceristului care patrona Hexi Pharma. Dicutii la Comisia parlamentare de control a activitatii SRI | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.33980321884155 seconds.