Marți, 24 Mai 2016 - 05:56 AM Aleg.RO: Ponta: "Nu-mi doresc functia de presedinte al Camerei, dar in viata nu faci numai ce-ti doresti"

Publicat de: ---

Bursa      Fostul premier Victor Ponta a spus, ieri, la Senat ca nu isi doreste functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dar "in viata nu faci numai ce-ti doresti" .
     Victor Ponta a mai spus ca nu isi doreste nici sa-si reia postul de presedinte al partidului, potrivit Mediafax.
     O decizie privind revocarea lui Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor ar putea fi luata abia dupa alegerile locale, deputatii fiind in campanie electorala. Decizia ar urma sa fie luata in baza modificarilor aduse regulamentului, saptamana trecuta.
     Comisia pentru regulament a Camerei Deputatilor a decis marti ca revocarea din functie a presedintelui Camerei Deputatilor sa se faca la solicitarea grupului care l-a propus, iar membrii Biroului Permanent, inclusiv presedintele, sa isi piarda automat functiile odata cu pierderea sprijinului politic.   


(108 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Bursa

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Bursa:

Ponta: "Nu-mi doresc functia de presedinte al Camerei, dar in viata nu faci numai ce-ti doresti" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.2959098815918 seconds.