Joi, 31 Martie 2016 - 05:05 AM Aleg.RO: Gorghiu: PSD s-a asigurat ca poate vota in favoarea lui Ghita. Presa nu a putut filma votul

Publicat de: ---

romanialibera

"Noi ieri (marti-nr .) am spus ca vom avea o prezenta si ca trebuie sa avem o prezenta extrem de buna pentru a putea vota inclusiv aceasta ridicare de imunitate in cazul deputatului PSD. Prezenta noastra a fost de 105 deputati din 115, cativa au fost plecati in deplasari si cativa au avut concedii medicale depuse la Parlamentul Romaniei. Din 121 de voturi (in favoarea cererii DNA-n.r), 105 au fost asigurate de parlamentarii PNL. Ce regret, insa, in afara de dublul discurs, este ca lipsa de transparenta este ridicata la rang de mare arta in Parlamentul Romaniei", a declarat copresedintele PNL Alina Gorghiu, dupa votul din Camera Deputatilor.

Alina Gorghiu a afirmat ca PSD si-a asigurat "toate elementele pentru a putea vota in favoarea lui Sebastian Ghita, precizand ca jurnalistilor li s-a interzis sa filmeze urnele de vot (in maniera zoom in-n.r.).

"Si-au asigurat cei de la PSD toate elementele pentru a putea vota in favoarea domnului deputat de la PSD si in defavoarea unei solicitarii care, in esenta, nu inseamna nimic altceva decat ca domnul deputat ar fi mers in fata unei instante de judecata si un complet ar fi decis daca este cazul in baza unor probe sa fie arestat sau nu. Aceste argumente fiind cele pe care vi le-am spus, un mesaj direct la PSD, sa nu sustina aceasta ridicare de imunitate, eliminarea presei din sala si colegi de ai mei sa stiti ca au incercat sa filmeze si probabil ca ati vazut ca au fost amenintati ca vor fi dati afara din sala daca filmeaza acest vot", a sustinut copresedintele PNL.

/* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrormipfomkid', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });

Gorghiu a criticat PSD, afirmand ca "intotdeauna exista un motiv la PSD sa sustina un om care este mai presus de orice alt cetatean din Romania".

"Imi pare rau ca intotdeauna exista un motiv la PSD sa sustina un om care este mai presus de orice alt cetatean din Romania. In privinta drepturilor, un PSDist este cat zece cetateni din Romania. Asta este politica lor. Eu sper ca la un moment dat lucrul asta va fi in mod real sanctionat de electoratul din Romania si ca la alegerile viitoare unul dintre criteriile in baza caruia se va face selectia parlamentarillor va fi si atitudinea parlamentarilor fata de solicitarile justitiei din Romania", a spus Alina Gorghiu.

Plenul Camerei Deputatilor a respins miercuri cu majoritate solicitarea DNA de retinere si arestare a lui Sebastian Ghita.

Citeste si: Sebastian Ghita nu poate fi retinut sau arestat, au decis deputatii. Ghita: Nu m-am nascut sa fur. Sper sa nu mai ajung in situatia asta Citeste si: Dragnea, despre votul PSD in cazul Ghita: Deputatii PSD nu sunt roboti Citeste si: Declaratia lui Sebastian Ghita referitoare la o eventuala demisie a lui Iohannis este o "ineptie"

 

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.624x30_text_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrotlppdvnoaf', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrowkijqxdkqk', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });


(295 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Gorghiu: PSD s-a asigurat ca poate vota in favoarea lui Ghita. Presa nu a putut filma votul | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.3048779964447 seconds.