Joi, 31 Martie 2016 - 05:05 AM Aleg.RO: Deputatii din Comisia pentru sanatate fac, joi, audieri in cazul Colectiv. Va fi prezent si Raed Arafat

Publicat de: ---

curierulnational

Comisia pentru sanatate a Camerei Deputatilor va face, joi, audieri privind "interventia spitaliceasca" in cazul incendiului de la Colectiv, printre oficialii chemati aflandu-se, potrivit unor surse politice, si secretarul de stat in MAI Raed Arafat .

Audieri la comisia pentru sanatate din Camera Deputatilor Foto: telegrafonline.ro

Comisia pentru sanatate are pe ordinea de zi de joi trecute in program "audieri privind interventia prespitaliceasca si spitaliceasca din seara zilei de 30 octombrie 2015, ca urmare a incendiului de la Colectiv".Potrivit unor surse din comisie, au fost chemati la audieri Raed Arafat si reprezentanti ai Corpului de control al Guvernului. Arafat a confirmat ca va fi prezent, insa, nu si reprezentantii Corpului de control al premierului, au mai spus sursele citate.

CITESTE SI: Raed Arafat, despre raportul in cazul Colectiv: "Daca nu impovizam, in prima noapte aveam mai multi decedati"


(249 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curierul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curierul Național:

Deputatii din Comisia pentru sanatate fac, joi, audieri in cazul Colectiv. Va fi prezent si Raed Arafat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31041884422302 seconds.