Vineri, 26 Februarie 2016 - 05:00 AM Aleg.RO: Nicolae Paun, retinut de procurori, dupa mai multe ore de audieri

Publicat de: ---

7plus Autor: C . S.

La capatul catorva ore bune de discutii cu anchetatorii, deputatul a parasit sediul central al procurorilor anticoruptie, insa insotit de oamenii legii.

 

Nicolae Paun

UPDATE: Procurorii au anuntat ca Paun a fost retinut pentru “folosirea sau prezentarea cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, schimbarea, fara respectarea prevederilor legale, a destinatiei fondurilor europene, deturnarea de fonduri, spalarea banilor, efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana ori incheierea de tranzactii financiare, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, cumpararea de influenta, influentarea declaratiilor, toate in forma continuata”.

Mai trebuie mentionat faptul ca Nicolae Paun urmeaza sa fie prezentat Instantei Supreme, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

 

——–

Odata ce a fost retinut pentru 24 de ore in dosarul in care procurorii ancheteaza posibile fraude fonduri europene, Paun -deputat si presedinte al Asociatiei “Partida romilor” – s-a grabit sa se urce in masina, insotit de anchetatori. S-a intamplat in jurul orei 17. Respectivul autoturism ar trebui sa ajunga in scurta vreme la Arestul Central al Politiei Capitalei, unde parlamentarul ar urma sa ramana pana ii expira ordonanta de retinere.

Va reamintim ca masura in cazul sau a fost luata la doar o zi de cand colegii sai deputati au aprobat, prin vot, cererea DNA privind incuviintarea arestarii sale preventive, dupa ce saptamana trecuta dadusera unda verde si cele privind retinerea lui Paun. Procurorii il acuza pe deputat de mai multe fapte de coruptie, printre care detinrnare de fonduri, evaziune si spalare de bani.


(245 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Nicolae Paun, retinut de procurori, dupa mai multe ore de audieri | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29483389854431 seconds.