Joi, 25 Februarie 2016 - 04:57 AM Aleg.RO: Dacian Ciolos, chemat la "Ora prim-ministrului" pentru o dezbatere pe criteriile de numire a noilor prefecti

Publicat de: ---

7plus

Premierul Dacian Ciolos va fi prezent pe 14 martie in plenul Camerei Deputatilor, la "Ora prim-ministrului" pentru a discuta pe tema criteriilor de desemnare a noilor prefecti, a anuntat miercuri secretarul Camerei Marcel Ciolacu .

Dacian Ciolos

Secretarul Camerei Deputatilor a mai precizat ca grupul parlamentar ALDE este cel care a solicitat ca premierul sa vina in plenul Camerei Deputatilor pentru dezbaterea pe tema criteriilor de desemnare a noilor prefecti.

''Ora prim-ministrului'' a fost programata initial sa se desfasoare pe 7 martie, dar, pentru ca premierul este plecat atunci la Bruxelles, dezbaterea va avea loc pe 14 martie.

In urma unor evaluari cerute de premierul Dacian Ciolos, Guvernul a schimbat din functie 10 prefecti. Potrivit lui Dan Suciu, purtator de cuvant al Guvernului, Executivul a analizat capacitatea de reactie a prefectilor si dorinta lor de se implica sau nu politic in campania electorala.


(216 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Dacian Ciolos, chemat la "Ora prim-ministrului" pentru o dezbatere pe criteriile de numire a noilor prefecti | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29326987266541 seconds.