Joi, 25 Februarie 2016 - 04:57 AM Aleg.RO: Retelele de socializare s-au incins dupa ce un cleric irakian a cerut reducerea consumului de ciocolata

Publicat de: ---

Gândul

Irakienii au ironizat pe retele de socializare un cleric care a cerut intr-o predica reducerea consumului de ciocolata pentru a face fata crizei economice .

Un cleric irtakian cere interzicerea consumului de ciocolata

In timpul rugaciunii saptamanale de vineri dintr-o moschee din Bagdad, seicul Jalal Eddin Al-Sagheer a condamnat apetitul nemasurat al irakienilor pentru "Nestle", un termen generic pentru batoanele de ciocolata."Fratii mei, batoanele de ciocolata nu sunt necesare. Reduceti-va cheltuielile, deoarece s-ar putea sa fiti stramtorati maine", a subliniat el.Intr-un videoclip al predicii, clericul, un fost deputat, sugereaza ca irakienii ar putea economisi 70% din salariu, daca ar face mai multe eforturi.

Citeste si Decizie fara precedent: Batoanele Mars si Snickers vor fi RETRASE din Romania si alte 54 de tariImaginile din timpul predicii au devenit virale pe retelele de socializare si au atras numeroase comentarii, variind de la furie la ironie.Un baton de ciocolata, subliniaza AFP, costa aproximativ 250 de dinari (20 centi americani) in Irak.


(176 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Retelele de socializare s-au incins dupa ce un cleric irakian a cerut reducerea consumului de ciocolata | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32496786117554 seconds.