Joi, 25 Februarie 2016 - 04:57 AM Aleg.RO: Madalin Voicu a scapat si de cautiune, si de controlul judiciar

Publicat de: ---

7plus Autor: C . S.

Deputatul poate rasufla usurat, de vreme ce instanta i-a dat castig de cauza in “lupta” cu DNA.

 

Mai exact, judecatorii au decis ca masura controlului judiciar pe cautiune, dispusa de procurorii anticoruptie in cazul sau pe 18 februarie, la doar o zi dupa ce deputatii au respins, in plen, cererile anchetatorilor privind incuviintarea retinerii si a arestarii preventive a parlamentarului, nu se impune.

Completul de la Curtea Suprema, care a analizat deunazi plagerea depusa de apararea legala a lui Madalin Voicu in aceasta chestiune, s-a pronuntat miercuri in aceasta cauza, dispunand revocarea masurii dispuse de procurori, potrivit romaniatv.net. Ceea ce presupune atat anularea cautiunii – stabilite la o jumatate de milion de lei, cat si a controlului judiciar, cunoscuta drept cea mai bland dintre masurile preventive.

Ca urmare, in urma cu scurt timp s-a aflat ca Voicu scapa cu totul de masura controlului judiciar pe cautiune, masura pe care procurorii anuntau, in urma cu aproximativ o saptamana, ca a fost dispusa “in scopul asigurarii bunei desfasurari a procesului penal, impiedicarii sustragerii inculpatului de la urmarirea penala si prevenirii savarsirii altor infractiuni, in conditiile in care Parlamentul Romaniei ? Camera Deputatilor a respins cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a inculpatului Voicu Madalin Stefan”.

Va reamintim ca procurorii il cerceteaza pe deputatul PSD pentru trafic de influenta, fals in declaratii si spalare a banilor, in acelasi dosar in care este vizat de suspiciuni si deputatul Nicolae Voicu. Ancheta vizeaza posibile fraude cu fonduri europene.


(194 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Madalin Voicu a scapat si de cautiune, si de controlul judiciar | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.44374394416809 seconds.