Joi, 25 Februarie 2016 - 04:57 AM Aleg.RO: Nicolae Paun poate fi arestat, au decis deputatii UPDATE

Publicat de: ---

7plus

Camera Deputatilor a aprobat miercuri, prin vot in plen, cererea DNA privind arestarea preventiva a deputatului minoritatilor, Nicolae Paun . Saptamana trecuta, deputatii au votat numai pentru incuviintarea retinerii lui Paun, iar la cererea pentru arestare preventiva nu a mai fost cvorum pentru a se da un vot.

Deputatul Nicolae Paun

UPDATE 15.45 Rezultatul votului:

Total deputati: 381

Deputati prezenti: 261 (cvorum indeplinit)

Voturi exprimate: 251

Voturi pentru: 165

Voturi contra: 86

Abtineri: 0

 

UPDATE 15.23 Votul asupra cererii DNA de incuviintare a arestarii preventive in cazul lui Nicolae Paun s-a incheiat. Urmeaza numararea voturilor. In aceasta faza au realizat deputatii saptamana trecuta ca nu mai au cvorum in sala.

UPDATE 15.16 Votul asupra cererii DNA de incuviintare a arestarii preventive in cazul lui Nicolae Paun a inceput miercuri in plenul Camerei Deputatilor.

 

Deputatul Nicolae Paun le-a solicitat colegilor sai, marti, sa voteze conform propriei constiinte si principiilor morale in cazul cererii de ridicare a imunitatii sale si si-a cerut iertare fata de procurori si fata de Parlament ca "a avut iesiri" care nu il definesc si despre care spune ca "erau doar simple vorbe spuse la suparare", nebanuind ca are telefonul ascultat, potrivit Agerpres.

VEZI SI INTERCEPTARI din dosarul lui Madalin Voicu si Nicolae Paun: "Nenorocitii naibii. Le faci bine si uite"Procurorii DNA au cerut in data de 10 februarie arestarea deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun, acuzati de o serie de infractiuni, printre care deterunare de fonduri, trafic de influenta si spalare de bani, in calitate de membri in conducerea Asociatiei Partida Romilor Pro Europa. Prejudiciul in dosar se ridica la 28 milioane lei.Madalin Voicu a fost salvat, miercurea trecuta, de deputati "din simpatie" de la arestarea preventiva, iar in cazul lui Nicolae Paun, deputatii au incuviintat doar retinerea. Votul pentru arestarea preventiva s-a amanat pe miercurea aceasta, din lipsa de cvorum.

CITESTE SI: Deputatul Nicolae Paun, acuzat intr-un nou dosar penal: evaziune fiscala, spalare de bani


(174 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Nicolae Paun poate fi arestat, au decis deputatii UPDATE | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.39669418334961 seconds.