Joi, 25 Februarie 2016 - 04:57 AM Aleg.RO: Deputatul Nicolae Paun poate fi arestat. Deputatii i-au ridicat imunitatea

Publicat de: ---

Gândul Foto: Marian Ilie // Mediafax

Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Rezultatul a fost confirmat oficial de conducerea Camerei Deputatilor . In favoarea solicitarii procurorilor s-au pronuntat 165 de deputati, inregistrandu-se 86 de voturi ''impotriva''.

DNA a solicitat avizul Camerei Deputatilor pentru retinerea si arestarea preventiva a deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun. Dosarul vizeaza deturnarea de fonduri si spalarea de bani in doua proiecte finantate din fonduri europene, implementate de Asociatia Partida Romilor in perioada 2010-2013. In ambele proiecte, peste 3.000 de persoane defavorizate au fost incluse in acest program fara stiinta lor, selectate de partidul lui Paun, iar angajatii proiectelor au fost obligati sa vireze cate 5% din salarii catre Partida Romilor. Prejudiciul total se ridica la peste 24 de milioane de lei. Pentru a-si acoperi fraudele, Paun a initiat un act normativ privind amnistia unor contributii fiscale, conform DNA. Totodata, Paun l-ar fi platit cu peste 217.000 de lei pe Madalin Voicu, precum si cu un salariu lunar pe sotia acestuia, ca sa intervina pentru aprobarea finantarilor, pentru promovarea unei directive care sa amnistieze neplata contributiilor la asigurarile de sanatate sau la ANAF, in legatura cu neplata impozitelor pentru persoanele platite de Partida Romilor, conform DNA.

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.gandul.info.all site.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalroyapjknnpoo', {myMaster: 'gspR_wc1HDIbfbwQluvEf3MuEE6qPkMxR5RjiYToGJ7.f7' });

In acest dosar sunt urmariti penal si fostii sefi ai ANAF, Gelu Diaconu si Mihai Vatasoiu, pentru abuz in serviciu si favorizarea faptuitorilor. Cei doi sunt acuzati ca au emis doua directive prin care ii scuteau de la plata impozitelor pe oamenii folositi de Paun si Partida Romilor, in proiectele europene in care ar fi deturnat fonduri.

 

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.gandul.info.all site.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrolaitgqdlpt', {myMaster: 'gspR_wc1HDIbfbwQluvEf3MuEE6qPkMxR5RjiYToGJ7.f7' }); Citeste si Nicolae Paun cere iertare procurorilor: „Erau doar simple vorbe spuse la suparare. Nu banuiam ca am telefonul ascultat” Citeste si Noi acuzatii pentru deputatul Nicolae Paun, legate de tranzactii cu terenuri prin firma sa, Nicky Scorpion Citeste si Sefii ANAF, urmariti penal in dosarul in care DNA cere arestarea deputatilor Voicu si Paun. Ministrul Finantelor le cere DEMISIA


(216 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Deputatul Nicolae Paun poate fi arestat. Deputatii i-au ridicat imunitatea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32237601280212 seconds.