Miercuri, 24 Februarie 2016 - 04:33 AM Aleg.RO: Ministrul Agriculturii sustine inchiderea supermarketurilor in weekend

Publicat de: ---

Money.ro Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, sustine inchiderea supermarketurilor in weekend si o prezenta de 51% a produselor romanesti in aceste magazine . Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 23.02.2016, 20:40 | Actualizat: 23.02.2016, 20:40

„Nu cred ca le va conveni hipermarketurilor. Eu nu am mai vazut in Europa, cel putin inteleg ca in Anglia este un pic mai altfel, magazinele se inchid de la ora 18,30 in zilele normale, iar in weekend nici vorba. La noi este o moda sa te duci la supermarket in weekend si la o ora tarzie. Haideti sa discutam. Cred ca dansii traiesc foarte bine in Romania si atunci haideti sa facem apel la dansii si sa facem front comun”, a spus Irimescu, la Comisia de agricultura a Camerei.

De asemenea, el a aratat ca sustine initiativa potrivit careia produsele romanesti sa fie prezente in proportie de 51% in supermarketuri. „Eu sustin aceasta initiativa, nu stiu daca la legume in timpul iernii se poate, dar propunerile sunt bine-venite”, a afirmat ministrul.

El a subliniat si necesitatea etichetarii produselor.

Comisia de agricultura a Camerei Deputatilor a stabilit marti infiintarea unei subcomisii pentru discutarea propunerilor legislative care vizeaza etichetarea laptelui, comercializarea produselor alimentare, inchiderea in weekend a supermarketurilor, prezenta produselor romanesti pe rafturi. Subcomisia se va intalni lunea viitoare, la ora 11,00, pentru discutarea acestor propuneri.

La dezbateri, Ioan Ladosi — presedintele Asociatiei producatorilor de carne de porc si Dorel Secara — vicepresedintele Federatiei crescatorilor de bovine din Romania au precizat ca sustin existenta unui sistem de etichetare a produselor pentru a se vedea tara de provenienta.

AGERPRES

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-thumbnails', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });


(118 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Money.ro

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Money.ro:

Ministrul Agriculturii sustine inchiderea supermarketurilor in weekend | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.34754705429077 seconds.