Miercuri, 24 Februarie 2016 - 04:33 AM Aleg.RO: PSD isi duce campania electorala cu suspendare

Publicat de: ---

7plus Autor: Simona Badulescu

Dupa presedintele condamnat penal in prima instanta, PSD s-a captusit si cu un secretar general condamnat definitiv .

 

PSD este condus de doi lideri, Liviu Dragnea si Marian Neacsu, condamnati amandoi cu suspendare

Deputatul PSD Marian Neacsu, secretar general al partidului si coordonatorul social-democratilor in campaniilor electorale din acest an, a fost condamnat definitiv la sase luni inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese – respectiv pentru angajarea fiicei personale la biroul sau parlamentar. In plus, judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie i-au impus parlamentarului pesedist si ?un termen de incercare? de doi ani si jumatate – timp in care trebuie sa se poarte impecabil daca nu vrea ca speta sa fie repusa pe rol si sa se finalizeze cu o condamnare cu executare. Condamnarea lui Neacsu il incurca atat pe el (cel mai probabil nu va mai putea candida pentru un loc in viitorul Parlament), cat si partidul, data fiind calitatea sa de sef al campaniei electorale.

Marian Neacsu

?Codul de integritate, ne place sau nu, se aplica tuturor membrilor in ce priveste candidaturile si se aplica si in cazul dansului. S-a intamplat aceasta sentinta, o sa discutam in BPN si in CEX (daca Neacsu mai ramane sau nu seful campaniei PSD – n.r.), e o decizie interna”, a confirmat Liviu Dragnea impasul. Indiferent de decizia referitoare la pastrarea lui Marian Neacsu in pozitia de coordonator al campaniei, cert este ca PSD este condus, la aceasta ora, de un presedinte si un secretar general condamnati penal – situatie deloc de invidiat pentru un partid, mai ales atunci cand totul se petrece intr-un an marcat de lupte electorale.

Dragnea tine partidul in lesa

Problemele interne par sa-i fi taiat apetitul lui Dragnea pentru motiuni, social-democratii convenind ieri sa renunte la depunerea unei motiuni simple pe sanatate. ?Am analizat oportunitatea depunerii unei astfel de motiuni, dl Banicioiu ne-a explicat situatia de criza in care ne aflam, a spus de asemenea ca cel mai important pentru noi acum ar fi sa sprijinim cu ceea ce putem rezolvarea acestei situatii (a bebelusilor infectati cu E-coli) prin identificarea cauzelor. Am fost de acord?, a anuntat, ieri, Dragnea. Si tot el a desfiintat, cu o neasteptata duritate, demersul senatorului PSD Serban Nicolae de a depune o motiune de cenzura: ?Dl Serban Nicolae poate depune motiune de cenzura in nume propriu. PSD nu a luat o decizie in acest sens. Stilul asta in care fiecare vrea sa devina vedeta nu mai poate fi agreat in PSD. PSD nu depune motiune de cenzura doar de imagine?.


(126 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

PSD isi duce campania electorala cu suspendare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32461214065552 seconds.