Miercuri, 24 Februarie 2016 - 04:33 AM Aleg.RO: Madalin Voicu s-a adresat Instantei Supreme in privinta controlului judiciar pe cautiune

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristina Stefan

Dupa ce zilele trecute a fost in doua randuri la DNA, de aceasta data Voicu s-a prezentat la Instanta Suprema . Un complet de drepturi si libertati de la Inalta Curte judeca, marti, o plangere depusa de apararea legala a lui Madalin Voicu fata de cautiunea de o jumatate de milion de lei, dispusa odata cu controlul judiciar in cazul parlamentarului.

 

Avand aceasta optiune, odata anchetatorii DNA au dispus plasarea sa, pe o durata de 60 de zile, sub control judiciar pe cautiune, suma fiind stabilita la 500.000 de lei, Madalin Voicu s-a adresat Curtii Supreme.

Sedinta in care s-a judecat plangerea sa a inceput la ora 9. Va reamintim ca masura a fost dispusa pe 18 februarie, la o zi dupa ce deputatii au respins, in urma votului din plen, cererile procurorilor DNA privind incuviintarea retinerii si a arestarii preventive a parlamentarului, intr-un dosar in care se ancheteaza posibile fraude cu fonduri europene si in care a mai intrat in vizorul procurorilor si deputatul Nicolae Paun. Procurorii DNA il suspecteaza pe Voicu de trafic de influenta, fals in declaratii si spalare a banilor. Totodata, reamintim ca anchetatorii au anuntat ca Voicu are la dispozitie 10 zile pentru a achita cautiunea respectiva.


(108 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Madalin Voicu s-a adresat Instantei Supreme in privinta controlului judiciar pe cautiune | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.42959117889404 seconds.