Miercuri, 24 Februarie 2016 - 04:33 AM Aleg.RO: Madalin Voicu, la ICCJ. Deputatul contesta controlul judiciar si cautiunea de 500.000 de lei UPDATE

Publicat de: ---

romanialibera

Înalta Curte de Casatie si Justitie judeca, marti, o plangere a deputatului Madalin Voicu, prin care acesta contesta masura controlului judiciar si cautiunea de 500 .000 de lei instituite de DNA in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta, fals in declaratii si spalare de bani.

Deputatul Madalin Voicu a ajuns, marti, in jurul orei 9.00, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Dupa aproximativ doua ore si jumatate, acesta a iesit de la audieri. Nici la sosire, nici la iesire, Madalin Voicu nu a vrut sa stea de vorba cu jurnalistii.

Pe 18 februarie, procurorii DNA au dispus luarea masurii controlului judiciar pe cautiune fata de deputatul Madalin Voicu, dupa ce Camera Deputatilor a respins cererea de retinere si arestare preventiva a acestuia.Tot atunci, Madalin Voicu a fost anuntat ca are la dispozitie 10 zile pentru a depune o cautiune de 500.000 lei.Potrivit DNA, masura controlului judiciar pe cautiune pentru 60 de zile a fost dispusa in cazul lui Madalin Voicu "in scopul asigurarii bunei desfasurari a procesului penal, impiedicarii sustragerii inculpatului de la urmarirea penala si prevenirii savarsirii altor infractiuni".Pe durata controlului judiciar, Madalin Voicu trebuie sa respecte mai multe obligatii: sa se prezinte la DNA si la Sectia 6 Politie Bucuresti ori de cate ori este chemat, sa informeze de indata procurorii si organele de politie desemnate cu supravegherea cu privire la schimbarea locuintei, sa se prezinte la organele de politie desemnate cu supravegherea conform programului de supraveghere sau ori de cate ori este chemat, sa nu depaseasca teritoriul Romaniei decat cu incuviintarea prealabila a procurorului si sa nu se apropie de ceilalti inculpati sau participanti la comiterea infractiunii si sa nu comunice cu acestia direct sau indirect, pe nicio cale.


(158 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Madalin Voicu, la ICCJ. Deputatul contesta controlul judiciar si cautiunea de 500.000 de lei UPDATE | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30105781555176 seconds.