Joi, 18 Februarie 2016 - 05:09 AM Aleg.RO: Deputatii au decis ca Nicolae Paun poate fi retinut de DNA. Cererile privitoare la Madalin Voicu, respinse

Publicat de: ---

Gândul

Deputatii au respins, miercuri, cererile DNA cu privire la retinerea si arestarea preventiva a deputatului Madalin Voicu si au aprobat-o pe cea privind retinerea lui Nicolae Paun . Impotriva incuviintarii retinerii au votat 170 de deputati, 116 au votat "pentru". Impotriva arestarii preventive a deputatului Madalin Voicu au votat 158 de deputati si 103 au votat "pentru".

Nicolae Paun poate fi retinut de DNA, au decis miercuri deputatii. Parlamentarii au respins, insa, cererile DNA cu privire la retinerea si arestarea preventiva a deputatului Madalin Voicu. Impotriva incuviintarii retinerii au votat 170 de deputati, 116 au votat "pentru". Impotriva arestarii preventive a deputatului Madalin Voicu au votat 158 de deputati si 103 au votat "pentru".

In ce priveste cererea de incuviintare a arestarii preventive a lui Nicolae Paun, a fost lipsa de cvorum.

Deputatul social-democrat Madalin Voicu le-a cerut miercuri colegilor parlamentari sa nu incuviinteze retinerea si arestarea sa preventiva pentru ca este nevinovat si ar fi "o umilinta ingrozitoare" pentru el.

"Refuz sa cred ca cineva ma poate considera vinovat. Eu nu inteleg de ce am soarta aceasta, cand eu sunt un om cinstit, educat si fara pete. Va rog sa nu incuviintati retinerea si arestarea mea, pentru ca sunt nevinovat si asta ar fi o umilinta ingrozitoare pe care o duc, daca Doamne fereste s-o intampla, dar este inadmisibil sa mi se intample mie si altora chestiuni care tin de un fel de presiune, intr-o tara care se pretinde democratica. Nu cred ca cineva dintre dvs ma poate banui pe mine de trafic de influenta. Se poate retine din rechizitoriu o singura chestiune, care, dupa parerea mea, nu are nimic in comun cu traficul de influenta, ca am dat un telefon domnului Teodorovici la rugamintea lui Nicolae Paun sa-l primeasca, nediscutand despre subiect", a afirmat Madalin Voicu.

El a adaugat ca nu are nicio legatura cu acele proiecte care sunt amintite in dosar, iar stirile care au aparut la televizor si in care se spunea ca el a deturnat bani destinati etniei rome "sunt minciuni abominabile".

"Nu am facut in viata mea nicio frauda, nu am firme, nu am interese, nu am afaceri, nu am cont in banca, nu am carnet de conducere, nu am internet, eu nu stiu sa umblu cu internetul", a aratat Voicu.

Deputatul PSD a sustinut ca nu a luat bani decat pe statul de plata, cu fluturas, si ca se simte vinovat numai pentru ca este "guraliv" si ca a "facut anumite aprecieri, la anumite momente, referitoare la persoane care se afla in justitie".

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat favorabil luni cererile DNA de retinere si arestare preventiva in cazul deputatilor Voicu si Paun.


(145 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Deputatii au decis ca Nicolae Paun poate fi retinut de DNA. Cererile privitoare la Madalin Voicu, respinse | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28548622131348 seconds.