Joi, 18 Februarie 2016 - 05:09 AM Aleg.RO: Deputatii l-au salvat pe Madalin Voicu de DNA. Nicolae Paun poate fi doar retinut, dupa ce votul pe cererea de arestare s-a amanat

Publicat de: ---

Gândul Foto: Razvan Chirita // Mediafax

Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

UPDATE 16:48: Dupa ce au votat pentru incuviintarea cererii de retinere a deputatului Nicolae Paun, in plenul Camerei Deputatilor s-a decis suspendarea votului privind arestarea acestuia, din lipsa de cvorum . In sala au fost prezenti doar 173 de deputati, fata de numarul de 191 care era necesar pentru intrunirea cvorumului.

Deputatii au respins miercuri cererea DNA de retinere a deputatului PSD Madalin Voicu, cu 170 voturi "impotriva" solicitarii justitiei si 116 "pentru", plenul urmand sa voteze si in cazul arestarii. De asemenea, deputatii au respins si cererea de arestare preventiva pe numele lui Madalin Voicu.

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.gandul.info.all site.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalroyapjknnpoo', {myMaster: 'gspR_wc1HDIbfbwQluvEf3MuEE6qPkMxR5RjiYToGJ7.f7' });

In privinta lui Nicolae Paun, deputatii au avizat favorabil cererea de retinere, cu 128 de voturi "pentru" si 78 "impotriva".

Deputatul PSD Madalin Voicu si-a rugat, miercuri, colegii sa nu incuviinteze retinerea si arestarea sa pentru ca va fi o "umilinta ingrozitoare", el adaugand ca este un "om cinstit", pe care, daca l-ar da afara nevasta din casa, ar trebui sa isi puna un cort in curtea Parlamentului.

"Va rog sa nu incuviintati retinerea si arestarea mea pentru ca sunt nevinovat si ar fi o umilinta ingrozitoare, pe care o voi suporta, daca Doamne fereste, se va intampla. Dar este inadmisibil sa mi se intample mie si altora asa ceva, chestiuni care tin de un fel de presiune si represiune intr-o tara care se pretinde democratica. Credeti-ma ca eu nu sunt politician, fac politica (
) sunt un om curat, Accept orice fel de verdict in ceea ce ma priveste cu conditia sa fie adevarul pur”, a declarat deputatul PSD Madalin Voicu, in plenul Camerei.

Deputatul Madalin Voicu a afirmat ca nu crede ca nici unul dintre colegii sai il pot banui de trafic de influenta si nici Nicolae Paun nu si-ar fi permis sa il „atraga”, stiind cum este „construit, educat”.

"Trafic de influenta. Dragi colegi, nu cred ca cineva dintre dumneavoastra ma poate banui de trafic de influenta, din momemnt ce am atatia prieteni, cunostinte, indiferent de partide sau de succesiune la guvernare sau personaliati si cred ca nici domnul deputat Nicolae Paun nu si-ar fi permis sa ma atraga pe mine, stiind cum sunt eu construit si cum gandesc si cum sunt educat", a spus Voicu.

Madalin Voicu a afirmat ca cine a citit rechzitoriul intocmit de procurori va vedea ca nu are nicio legatura cu faptele invocate.

„Nu am facut niciodata o frauda, nu am firme, carnet de conducere si nici internet, nu stiu sa umblu”, a sustinut Voicu.

Cat priveste acuzatia de spalare de bani, Voicu a afirmat ca „daca nu ai bani nu ai ce sa speli”. El a mai sustinut ca este „guraliv” si a facut afirmatii la adresa oamenilor care sunt acum in justitie, lucru pentru care acum plateste.

"Va rog sa ma credeti. Nu va pot da decat cuvantul meu de onoare", le-a spus Voicu deputatilor.

Cat priveste acuzatiile de fals in declaratii, social-democratul a afirmat ca nu are alt venit decat cel oficial.

"Fals in declaratii. Asta este cea mai tare. De 20 de ani de cand sunt demnitar toate declaratiile mele se refera la salariile de la Camera Deputatilor, Partida Rromilor si restul de colaborari artistice pe care le-am avut in timpul acesta. Cine poate dovedi ca eu am mintit si am falsificat declaratiile mele de avere? Pe mine, daca ma da nevasta afara din casa, trebuie sa imi pun un cort in curtea Parlamentului", a afirmat Madalin Voicu

"Nu inteleg de ce trebuie sa mi se intample mie asta. De ce am eu soarta aceasta cand eu sunt un om cinstit, curat si fara pete. A, ca am deranjat, ca suntem in an electoral", a mai comentat deputatul PSD.

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.gandul.info.all site.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrolaitgqdlpt', {myMaster: 'gspR_wc1HDIbfbwQluvEf3MuEE6qPkMxR5RjiYToGJ7.f7' }); Citeste si Madalin Voicu se roaga de colegi sa il ''apere'' de DNA: Ar fi o „umilinta ingrozitoare" Citeste si Comisia juridica a avizat solicitarile de retinere si arestare ale lui Madalin Voicu si Nicolae Paun Citeste si Sefii ANAF, urmariti penal in dosarul in care DNA cere arestarea deputatilor Voicu si Paun. Ministrul Finantelor le cere DEMISIA


(99 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Deputatii l-au salvat pe Madalin Voicu de DNA. Nicolae Paun poate fi doar retinut, dupa ce votul pe cererea de arestare s-a amanat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28885912895203 seconds.