Miercuri, 17 Februarie 2016 - 05:19 AM Aleg.RO: Cazul Alessia Cristescu, pe masa parlamentarilor. Mesajul DISPERAT al mamei catre alesi

Publicat de: ---

7plus

Cazul miliardarilor care isi disputa copilul ajunge in Parlament . Irina Cristescu, fiica unuia dintre cei mai bogati romani, casatorita cu afaceristul mexican Hector Bitar, va fi audiata la Comisia petru cercetarea abuzurilor, coruptiei si pentru petitii a Camerei Deputatilor.

Cazul Alessia Cristescu ajunge in Parlament

Ba depus la Comisia de abuzuri din Camera Deputatilor o solicitare de sprijin in cadrul careia explica pe larg toata situatia care a adus-o in postura de a-si pierde copilul, prin hotarare judecatoreasca data in Romania, cu toate ca tatal micutei Alessia, in varsta de numai doi ani, nu s-a interesat niciodata de copil, dupa despartire.

Mai mult, femeia arata in sesizarea depusa la Comisia pentru abuzuri, ca fostul sau sot a abuzat-o in nenumarate randuri si ca a incercat chiar sa atenteze la viata sa si sa o rapeaca pe Alessia.

Irina Cristescu va fi audiata in Comisia de abuzuri miercuri la ora 12.00.

Tribunalul Bucuresti a dat o sentinta socanta in lupta dintre miliardarul mexican Hector Bitar de la Pena, nepotul lui Carlos Slim, al doilea cel mai bogat om din lume si romanca Irina Cristescu, si ea membra unei familii foarte instarite de la noi. Mai exact, judecatorii au decis ca miliardarul mexican sa detina custodia fetitei pe care o are cu Irina, desi nici macar nu s-a deranjat sa-si angajeze un avocat.

Romanca Irina Cristescu a pierdut custodia fetitei pe care o pare cu milionarul mexican Hector Bitar de la Penna, nepotul miliardarului Carlos Slim. Magistratii romani considera ca micuta va avea un viitor mai bun alaturi de tatal ei, departe de Romania. Decizia nu este definitiva, dar este executorie.

Decizia este un surprinzatoare, mai ales ca Hector Bitar de la Pena nici macar nu a avut un avocat angajat care sa-l reprezinte. Acestuia i-a fost acordat un aparator din oficiu, care spune ca nu a luat niciodata legatura cu Hector Bitar de la Penna.

"Am comunicat prin Ministerul Justitiei. Am trimis documentele necesare. Am facut adresa prin mail si, de asemenea, documentele le-am trimis prin Ministerul Justitiei. (...) Urmeaza sa se redacteze hotararea de astazi si se va pune in executare de buna voie in termen de doua saptamani. Daca nu se va intampla acest lucru, mama va fi obligata sa plateasca o amenda. Nu este definitiva. Poate fi atacata cu recurs, dar este o decizie executorie", a spus avocata Mariana Dancau.

Irina Cristescu, fiica afaceristului care detine OptiCris in Romania, si Hector Bitar de la Penna s-au cunsocut la inceputul anului 2011, in New York. In acelasi an, in luna august, cei doi s-au casatorit, iar in ianuarie 2014, Irina a nascut o fetita, care a primit numele Alessia Miroslava.

La doar doua luni de la nasterea fetitei, relatia celor doi nu a mai fost ca la inceput, iar Irina a hotarat sa paraseasca Mexicul, impreuna cu fetita, in cea mai mare taina.

De atunci, Irina Cristescu si Hector Bitar de la Penna se lupta pentru custodia copilului.


(150 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Cazul Alessia Cristescu, pe masa parlamentarilor. Mesajul DISPERAT al mamei catre alesi | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.3028621673584 seconds.