Miercuri, 17 Februarie 2016 - 05:19 AM Aleg.RO: Se impute treaba! Madalin Voicu si Nicolae Paun vor fi judecati si de Stabor

Publicat de: ---

7plus Autor: Mihai Koblenko

Clarvazatoarele din Romania au anuntat marti – unde in alta parte decat la Romania TV – ca Madalin Voicu si Nicolae Paun – acuzati de DNA de deturnare de fonduri, spalare de bani si trafic de influenta – vor fi chemati in fata Staborului (judecata tiganeasca) pentru a da socoteala fata de faptele comise .

 

Cei doi vor fi trasi la raspundere de Stabor doar in cazul in care instanta traditionala va decide ca Madalin Voicu si Nicolae Paun sunt vinovati pentru comiterea faptelor. Altfel spus, si rromii tin cont de principiul “prezumtiei de nevinovatie”.  Madalin Voicu este suspectat de trafic de influenta, fals in declaratii, spalare a banilor, toate in forma continuata. In acelasi dosar, DNA il acuza pe actualul lider al Asociatiei Partida Rromilor, Nicolae Paun, investigat pentru posibile fraude cu fonduri europene. Comisia juridica din cadrul Camerei Deputatilor a dat aviz faborabil pentru retinerea si arestarea celor doi, insa votul final va fi stabilit abia dupa intrunirea planului Camerei Deputatilor.


(108 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Se impute treaba! Madalin Voicu si Nicolae Paun vor fi judecati si de Stabor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.34054613113403 seconds.