Luni, 15 Februarie 2016 - 05:21 AM Aleg.RO: Dragnea explica de ce a sters postarile de pe Facebook: Erau masti sub care se puteau ascunde postaci

Publicat de: ---

Bursa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca a sters comentariile negative de pe pagina sa de Facebook privind legea defaimarii pentru ca erau de ''o violenta si vulgaritate rar intalnite'', iar multi dintre comentatori ar fi putut fi postaci .

Liviu Dragnea

"Am fost intrebat de ce le-am sters (comentariile de pe pagina de Facebook). Erau comentarii de o violenta si vulgaritate rar intalnite. Multe nume erau masti sub care se puteau ascunde postaci. Un asa-zis dialog cu oameni care injurau nu facea serviciu nimanui. O parte dintre ei nu erau informati", a spus Dragnea, la B1Tv.

El s-a declarat gata sa scoata din textul legii pe care a initiat-o definitia defaimarii.

''Din pacate, din cauza unei manipulari profesionale facute de cei de la PNL, cei care s-au enervat primind informatiile false au ajuns sa posteze si sa aiba reactii fara sa citeasca legea si modificarile sale in comisia juridica'', a mai afirmat presedintele PSD. 

Adrian Moraru, director adjunct al Institutului pentru Politici Publice, a afirmat sambata ca liderul PSD, Liviu Dragnea, a sters mii de comentarii si a blocat utilizatorii de Facekook care au comentat pe pagina sa pe tema legii defaimarii.

"Liviu Dragnea este mult mult mai agresiv in a combate orice parere contrara cu a lui chiar si prin comparatie cu Victor Ponta. Sa ma explic: nu numai ca a sters mii si mii de comenturi la postarea despre legea aia aberanta, dar a dat ban tuturor celor care au indraznit sa comenteze. Dupa cum se poate vedea nu mai pot sa postez pe pagina sa, nici sa dau like la vreun comentariu. Asta nu s-a intamplat cu Victor Ponta desi comentariile de atunci erau mai incomode", a afirmat Moraru pe pagina sa de Facebook.

'Maine (n.r. — luni) o sa discutam la partid. Pe mine ma intereseaza ca amendamentele care au fost adoptate in Comisia juridica sa fie adoptate (n.r. — de plen) asa cum au fost adoptate acolo. De asemenea, sa vedem care este procedura prin care pot eu, maine dimineata o sa ma consult si cu colegii, sa mai aduc unele modificari, in asa fel incat sa elimin orice sursa de suspiciune care sa acopere sensul principal al legii, si anume promovarea tolerantei si a demnitatii umane. In functie de ce decidem maine, sa vedem cand va intra proiectul pe ordinea de zi", a mai spus Dragnea..

Proiectul de lege privind promovarea demnitatii umane si tolerantei fata de diferentele de grup, initiat de Liviu Dragnea, a fost scos in aceasta saptamana de pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, la cererea PNL, pe motiv ca raportul Comisiei juridice a ajuns la deputati chiar in dimineata zilei in care trebuia dezbatut proiectul in plen, iar parlamentarii nu au avut timp sa-l consulte.


(151 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Bursa

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Bursa:

Dragnea explica de ce a sters postarile de pe Facebook: Erau masti sub care se puteau ascunde postaci | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.39742398262024 seconds.