Luni, 15 Februarie 2016 - 05:21 AM Aleg.RO: Madalin Voicu si Nicolae Paun afla luni daca pot fi arestati. Comisia juridica a Camerei Deputatilor analizeaza cazul

Publicat de: ---

jurnalulnational

Comisia juridica a Camerei Deputatilor se reuneste luni dimineata pentru da un aviz asupra cererii DNA de retinere si arestare a deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun, acuzati de trafic de influenta, fals in declaratii, deturnare de fonduri si spalare de bani .

Madalin Voicu afla luni daca este singur in Parlament Foto: epochtimes-romania.com

Madalin Voicu si Nicolae Paun au fost prezenti joi si vineri la Comisia juridica pentru a-si studia dosarul.

In vreme ce Madalin Voicu a facut declaratii in care si-a sustinut nevinovatia, deputatul Nicolae Paun a preferat sa foloseasca usa din spate a salii de sedinta pentru a evita sa raspunda intrebarilor ziaristilor.

''Eu nu vreau sa politizez acest caz, ca altii il politizeaza este problema lor. Eu vorbesc despre o problema a mea, personala, despre care v-am spus si continui sa cred ca sunt agatat fara niciun fel de vina. Ca putem face speculatii, ca putem face suspiciuni rezonabile sau ca putem avea tot felul de banuieli, unele subiective, daca nu chiar tendentioase, asta este cu totul alta chestie'', a declarat deputatul social-democrat Madalin Voicu.  

Potrivit unor surse parlamentare, dosarele contin interceptari ale unor injuraturi si amenintari facute la adresa procurorilor de catre Nicolae Paun.

Referitor la acuzatiile de trafic de influenta, Madalin Voicu a precizat joi ca interceptarile din dosar ce il au drept protagonist vizeaza un telefon pe care i l-a dat fostului ministru al Fondurilor Europene si al Finantelor, Eugen Teodorovici, prin care l-a rugat sa-l primeasca intr-o audienta pe deputatul Nicolae Paun.

Intrebat de jurnalisti daca va face o recomandare pentru colegii deputati, in privinta votului din plen, Madalin Voicu a spus ca nu ''isi permite'' sa faca recomandari nimanui. De asemenea, el a explicat ca deputatii il cunosc suficient de bine ca sa nu mai fie nevoie de asa ceva.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca PSD va vota in favoarea cererii DNA.


(143 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Madalin Voicu si Nicolae Paun afla luni daca pot fi arestati. Comisia juridica a Camerei Deputatilor analizeaza cazul | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30262112617493 seconds.