Vineri, 12 Februarie 2016 - 04:52 AM Aleg.RO: Ciolos: Am discutat cu Gelu Diaconu, situatia lui se va clarifica astazi

Publicat de: ---

Bursa

Seful Executivului a dat de inteles ca Gelu Diaconu va pleca din fruntea ANAF in urma discutiei avute . ''Mi-a explicat motivele pentru care considera ca nu este vinovat, dar date fiind acuzele a inteles si dansul ca pentru ANAF este mai bine sa se clarifice situatia sa'', a spus Ciolos.

Presedintele ANAF, Stefan Gelu Diaconu si vicepresedintele ANAF, Mihai Gogancea-Vatasoiu sunt urmariti penal pentru abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului, a transmis DNA, miercuri, intr-un comunicat.

Citeste si: Presedintele si vicepresedintele ANAF, urmariti penal pentru abuz in serviciu. Ministrul Finantelor le cere demisia /* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.All site.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrozfqlkunfuj', {myMaster: 'cUFVIc8hnWY12MT8qto9goLrcsx61X63Ya0wDgWCtY7.B7' });

Ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu, a cerut demisia presedintelui ANAF, Gelu Stefan Diaconu, si a vicepresedintelui ANAF, Mihai Gogancea-Vatasoiu, dupa ce acestia au fost pusi sub acuzare de catre DNA in dosarul deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun.

"Fiscul este una dintre cele mai importante institutii din Romania, iar conducerea sa trebuie sa fie mai presus de orice suspiciune. In aceasta situatie, in care presedintele si vicepresedintele ANAF sunt pusi sub acuzare, este normal sa le cer demisia. Asupra integritatii conducerii ANAF nu trebuie sa existe nici o urma de indoiala. Le-am cerut demisia celor doi pentru ca, in pozitiile pe care le detin, nicio suspiciune nu este acceptabila din perspectiva integritatii pe care ANAF, ca institutie, o reclama", a declarat Dragu intr-un comunicat.

Ea a subliniat ca activitatea ANAF se desfasoara normal, ceea ce este cel mai important lucru in acest moment.

Diaconu si Gogancea-Vatasoiu sunt urmariti penal pentru favorizarea faptuitorului si abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau altul, in dosarul parlamentarilor Madalin Voicu si Nicolae Paun, a transmis DNA.

Presedintele ANAF a stat miercuri circa o ora la sediul DNA.


(153 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Bursa

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Bursa:

Ciolos: Am discutat cu Gelu Diaconu, situatia lui se va clarifica astazi | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.34368491172791 seconds.